Η αποστολή

Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε η μικρής διάρκειας προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης με τον Παναθηναϊκό. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά τις ασκήσεις συναρμογής στην προθέρμανση, ακολούθησε το πρόγραμμα τεχνικής και στη συνέχεια τις τελευταίες ασκήσεις τακτικής σε γήπεδο μικρότερων διαστάσεων.

Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε η μικρής διάρκειας προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης με τον Παναθηναϊκό. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά τις ασκήσεις συναρμογής στην προθέρμανση, ακολούθησε το πρόγραμμα τεχνικής και στη συνέχεια τις τελευταίες ασκήσεις τακτικής σε γήπεδο μικρότερων διαστάσεων. Μετά το πέρας της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή που απαρτίζεται από τους: Κυριακίδη, Ζαρόπουλο, Μπαξεβανίδη, Μπέρτο, Γουάλας, Λισγάρα, Καρυπίδη, Γούτα, Φλίσκα, Παπαστεριανό, Βασιλακάκη, Ομπόντο, Σολτάνι, Λουσέρο, Ορφανίδη Π., Βάλτερ, Κλέιτον, Καπετάνο.

 

Διαιτητές

 Διαιτητής του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης που θα γίνει την Τετάρτη στις 15:00 στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena μεταξύ της ξανθιώτικης ομάδας και του Παναθηναϊκού, ορίστηκε ο Ανδρέας Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Γκάγκα (ΕΠΣ Λάρισας) – Δημήτρη Τάτση (ΕΠΣ Ηπείρου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Μαντάκης (ΕΠΣ Ημαθίας).

 

Εισιτήρια

 Για τον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια των 10 € και 5 € παιδικό, επιδεικνύοντας την κάρτα διαρκείας τους στις Θύρες του γηπέδου.

 Για τους ΜΗ κατόχους κάρτας διαρκείας, θα διατίθενται εισιτήρια των 15 € για τη ΘΥΡΑ Γ1, στα μπλόκα της Αστυνομίας στο “ΓΕΝΝΑΔΙΟ” και στις “Σιδηροδρομικές Γραμμές” στο δρόμο από ΚΙΜΜΕΡΙΑ.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η είσοδος στη γήπεδο θα γίνεται με την κάρτα διαρκείας και επιδεικνύοντας το εισιτήριο που έχετε προμηθευτεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button