Τα νέα της ομάδας – Εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στη σημερινή προπόνηση στις ασκήσεις τακτικής ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Ο Μάκης Μπαξεβανίδης επιστρέφει στο Κύπελλο στα πλάνα του προπονητή του ενώ ο Αντώνης Ράνος σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς και προετοιμάζεται για την επάνοδό του.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στη σημερινή προπόνηση στις ασκήσεις τακτικής ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Ο Μάκης Μπαξεβανίδης επιστρέφει στο Κύπελλο στα πλάνα του προπονητή του ενώ ο Αντώνης Ράνος σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς και προετοιμάζεται για την επάνοδό του. Το απόγευμα στις 19:00 στο Le Chalet έχει προγραμματιστεί η κοπή της πίτας της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας της.

 

Εισιτήρια

 

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι:

 Για τον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια των 10 € και 5 € παιδικό, επιδεικνύοντας την κάρτα διαρκείας τους στα μπλόκα της Αστυνομίας στο «ΓΕΝΝΑΔΙΟ» και στις «Σιδηροδρομικές Γραμμές» στο δρόμο από ΚΙΜΜΕΡΙΑ.

 Για τους ΜΗ κατόχους κάρτας διαρκείας, θα διατίθενται εισιτήρια των 15 € για τη ΘΥΡΑ Γ1, στα προαναφερόμενα μπλόκα της Αστυνομίας.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η είσοδος στη γήπεδο θα γίνεται με την κάρτα διαρκείας και επιδεικνύοντας το εισιτήριο που έχετε προμηθευτεί.

 Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τη Δευτέρα 19/01, από τα Γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button