Μέγιστο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά

Φορολόγηση των αγροτικών επιδοτήσεων έχει αποφασίσει η συγκυβέρνηση δημιουργώντας μεγάλα οικονομικά προβλήματα στον αγροτικό τομέα της χώρας με τη νέα μείωση των εσόδων τους.

Και από 1-1-2015 τα ενοικιαστήρια των αγροτικών εκτάσεων θα γίνονται ηλεκτρονικά, μέσω του ΤΑΧΙS και από τον ενοικιαστή και τον ιδιοκτήτη, ενώ ταυτόχρονα θα γίνονται και διασταυρωτικοί έλεγχοι από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.

 

Φορολόγηση των αγροτικών επιδοτήσεων έχει αποφασίσει η συγκυβέρνηση δημιουργώντας μεγάλα οικονομικά προβλήματα στον αγροτικό τομέα της χώρας με τη νέα μείωση των εσόδων τους.

Και από 1-1-2015 τα ενοικιαστήρια των αγροτικών εκτάσεων θα γίνονται ηλεκτρονικά, μέσω του ΤΑΧΙS και από τον ενοικιαστή και τον ιδιοκτήτη, ενώ ταυτόχρονα θα γίνονται και διασταυρωτικοί έλεγχοι από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.

 

Τοποθετήθηκαν οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση της ΣΕΒΑΘ και του Κουτσού, χωρίς όμως να λειτουργούν επί μεγάλο χρονικό διάστημα και χωρίς να φαίνεται και να ακούγεται κάτι σχετικό.

Ποιος έχει την ευθύνη της συντήρησης και τη λειτουργία;

Αγοράστηκαν, τοποθετήθηκαν, πληρώθηκαν και όμως δε λειτουργούν.

Και βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο, που οι ρυθμοί τρέχουν πολύ γρήγορα…

 

Μέγιστο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά και όχι μόνο, που κυκλοφορούν ανενόχλητα στους δρόμους, τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης.

Τόσο τα αδέσποτα σκυλιά, ο Δήμος, όσο και τα κατοικίδια οι ιδιοκτήτες τους, θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι και προσεκτικοί, ώστε να μην βρωμίζουν την πόλη μας, τις πλατείες μας και τα πάρκα που παίζουν τα παιδιά μας.

Ας φροντίσουν οι “φιλόζωοι” ιδιοκτήτες τους και για τις “ανάγκες” των ζώων όπως γίνετια στις ευρωπαϊκές χώρες, γιατί ο κάθε πολίτης θέλει να περπατά στα πεζοδρόμια και τα παιδιά θέλουν να παίζουν σε πάρκα ΚΑΘΑΡΑ…

 

Ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης, μιλώντας σε τηλεοπτικό πάνελ, τόνισε χαρακτηριστικά: Αν δεν ξεκαθαρίσει το ζήτημα του χρέους με τους εταίρους μας, δε θα είναι σε θέση η χώρα μας να οριοθετήσει και να καθορίσει την οικονομική πολιτική της για τα επόμενα χ΄ρονια.

Το χρέος δεν είναι βιώσιμο, δεν είναι διαχειρίσιμο και αν δεν επέλθει συμφωνία με τους εταίρους και δανειστές μας δεν μπορεί ν’ αποπληρωθεί και θ’ αποτελεί τη θηλιά στο λαιμό της ελληνικής οικονομίας και των ελλήνων.

Ο κ. Σαμαράς πιστεύει, ότι, το χρέος είναι διαχειρήσιμο, άρα δε χρειάζεται ούτερ ρύθμιση, ούτε κούρεμα, ενώ ο κ. Τσίπρας διακηρύσσει ότι, δεν είναι διαχειρήσιμο και πρέπει να τεθεί το αίτημα της χώρας μας στα αντίστοιχα όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και μέσα από διαπραγματεύσεις να επιτευχθεί ότι το καλύτερο για τη χώρα μας.

Το κέντρο των συζητήσεων του ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά θα έχει ονοματεπώνυμο ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.

 

Σύμφωνα με κάποιες δημοσιογραφικές πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ, ίσως, για λόγους εθνικής ενότητας και εθνικής ομοψυχίας, προτείνει τον καθηγητή – συνταγματολόγο κ. Προκόπη Παυλόπουλο ως πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας.

Η μη κάθοδος του στις προσεχείς εκλογές, η γνώση του, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η μετριοπάθεια που τον χαρακτηρίζει και η αποδοχή του απ’ όλες τις πτέρυγες της βουλής, οδηγούν τη σκέψη πολλών προς αυτή την κατεύθυνση.

Κοντός ψαλμός… αλληλούια…

 

Τελικά η μάχη των εκλογών δε γίνεται μόνο για την πρώτη θέση και την είσοδο των κομμάτων στο νέο κοινοβούλιο, αλλά γίνεται και για την κατάκτηση της τρίτης “προνομιούχου” θέσεως στην οποία θα δοθεί η τρίτη διερευνητική εντολή, αν το πρώτο κόμμα δεν θα έχει αυτοδυναμία και αν τα δύο πρώτα κόμματα δεν μπορέσουν να “συνεννοηθούν”.

Αν, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή, θα πρέπει να αποφυλακιστούν άμεσα ο κ. Μιχαλολιάκος και τα άλλα στελέχη και να πάρουν από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού της νέας κυβέρνησης.

Τότε θα γίνουμε μάρτυρες απίστευτων πολιτικών εξελίξεων με δραματικά επακόλουθα.

 

Επειδή, όπως λένε, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θα πρέπει ο πρωθυπουργός να δώσει τη λύση στους 100.000 δεκαοκτάχρονους να ψηφίσουν στις εκλογές στις 25 του Γενάρη.

Είναι οξύμωρο σχήμα, αν και προβλέπεται από το σύνταγμα με τη συμπλήρωση του δέκατου όγδοου έτους της ηλικίας τους να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και να μην τους δίνεται για “γραφειοκρατικούς”(;) λόγους και ταυτόχρονα να τους ζητείτε να υποβάλουν φορολογική δήλωση και να έχουν και ΑΦΜ.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button