Φιλικό τουρνουά με Πανθρακικό και Δόξα

Η πρώτη μέρα του τετραήμερου ρεπό που χορήγησε ο Γιάννης ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ στους ποδοσφαιριστές του ξεκίνησε για όλο το ποδοσφαιρικό team εκτός του διεθνούς ΙΟΡΔΑΝΟΥ ποδοσφαιριστή ODAY AL SAIFR o οποίος αναχώρησε για την πατρίδα του για να συμμετάσχει καταρχήν σε προπονητικό τουρνουά στην ΚΙΝΑ και κατόπιν να αγωνιστεί κρίσιμο αγώνα με την ΤΑΙΛΑΝΔΗ στις 06/01/2010. Στην Ξάνθη αναμένεται να επανέλθει την Παρασκευή 08/01/2010 με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τον αγώνα της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 06/01/2010.

Η πρώτη μέρα του τετραήμερου ρεπό που χορήγησε ο Γιάννης ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ στους ποδοσφαιριστές του ξεκίνησε για όλο το ποδοσφαιρικό team εκτός του διεθνούς ΙΟΡΔΑΝΟΥ ποδοσφαιριστή ODAY AL SAIFR o οποίος αναχώρησε για την πατρίδα του για να συμμετάσχει καταρχήν σε προπονητικό τουρνουά στην ΚΙΝΑ και κατόπιν να αγωνιστεί κρίσιμο αγώνα με την ΤΑΙΛΑΝΔΗ στις 06/01/2010.


Στην Ξάνθη αναμένεται να επανέλθει την Παρασκευή 08/01/2010 με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τον αγώνα της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 06/01/2010.


Φιλικό τουρνουά προετοιμασίας θα διοργανώσει η SKODA ΞΑΝΘΗ στις 30/12/2009 στο SKODA ΧΑΝΤΗΙ ARENA σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.


Το πρόγραμμα των αγώνων θα έχει ως εξής:


ΤΕΤΑΡΤΗ 30/12/2009 :


16:00 SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


17:00 SKODA ΞΑΝΘΗ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


18:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους


 



Γιορτή των Ακαδημιών


Τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τους πραγματοποίησαν στους χώρους του Le Chalet οι Ακαδημίες της SKODA ΞΑΝΘΗ. Όλοι ήταν εκεί, γονείς, προπονητές καθώς επίσης και αντιπροσωπεία από την ομάδα ανδρών με τους Μαντζουράκη, Κωστούλα, Λουτσιάνο, Κιντάνα καθώς επίσης και τον Team Manager της ΠΑΕ κύριο Γιώργο Κασναφέρη.


Όλοι μίλησαν στα παιδιά, τους έδωσαν τις ευχές τους και όλοι τα συμβούλεψαν ότι πρώτο μέλημα τους θα πρέπει να είναι η γνώση και να δουλέψουν σκληρά για να συνδυάσουν το σχολείο με αυτό που αγαπάνε.


Στο τέλος της εκδήλωσης οι παίκτες μοίρασαν δώρα και ευχήθηκαν προσωπικά στα παιδιά και υπέγραψαν αυτόγραφα.


 


 


O Marek Zienczuk


στο Skodaxanthifc.gr


Συνέντευξη στο Skodaxanthifc.gr της ΠΑΕ SKODA παραχώρησε ο μέσος της ομάδας ΜΑRΕΚ ΖΙΕΝCZUK :



Πως αισθάνεσαι κλείνοντας έξι μήνες στην ομάδα;


“Είμαι πολύ χαρούμενος από την διαμονή μου στην πόλη της ΞΑΝΘΗΣ. H οικογένεια μου έχει προσαρμοστεί απόλυτα, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι και είναι πάντα δίπλα μας για να μας εξυπηρετήσουν. Ήταν η πρώτη φορά που βγαίνουμε από την χώρα μας και χρειαζόμασταν λίγο χρόνο στην αρχή για να προσαρμοστούμε στον νέο τρόπο ζωής αλλά όλα είναι πολύ καλά”



 Είσαι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που συνάντησες στην ομάδα ;


“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ κινείται σε υψηλά επαγγελματικά στάνταρ. Μας παρέχει όλες τις ανέσεις για να κάνουμε την δουλειά μας τέλεια (γήπεδα-υποδομές-οργάνωση). Αυτό δημιουργεί περισσότερες απαιτήσεις σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για υψηλότερη δουλειά και καλυτέρα αποτελέσματα”



Πως θα έκρινες την παρουσία σου μέχρι σήμερα στην ομάδα ;


“Στην αρχή αντιμετώπισα διάφορα προβλήματα μικροτραυματισμών όπου με άφησαν λίγο πίσω. Δεδομένου και του χρόνου προσαρμογής που χρειαζόμουν αλλά και την αλλαγή προπονητή που είχαμε στο ξεκίνημα, δεν με άφησαν να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες. Τον τελευταίο καιρό δουλεύω πολύ στις προπονήσεις, ο προπονητής μου με χρησιμοποιεί δίνοντας μου παιχνίδια και αυτό μου τονώνει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση για να ανεβάσω την απόδοση μου.


Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος και ποιο χρήσιμος για την ομάδα μου.”



 Τι αισθήματα σου άφησε το τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΗΡΑΚΛΗ ;


“Ήταν ένας συγκλονιστικός αγώνας. Είχαν προηγηθεί δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα και όλοι στην ομάδα γνωρίζαμε την σπουδαιότητα του ματς. Είχαμε πάθος, αποφασιστικότητα και πίστη για το αποτέλεσμα. Δουλέψαμε σκληρά μέσα στο γήπεδο , ακλουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν δίνοντας χαρά στους οπαδούς μας.”



Τέλος θα θέλαμε να μας κάνεις μια ευχή για τους φιλάθλους της SΚΟDA ΞΑΝΘΗ.


“Θα ήθελα να ευχηθώ το ΝΕΟ έτος να φέρει ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ σε εκείνους και τις οικογένειες τους και εμείς να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που ονειρεύονται.”


Σχετικά Άρθρα

Back to top button