ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα ονόματα των γενικών γραμματέων των δεκατριών περιφερειών της χώρας…

*Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα ονόματα των γενικών γραμματέων των δεκατριών περιφερειών της χώρας…


Για την περιφέρειά μας ακούγεται το όνομα του Θέμη Καρτσιώτη, δ/ντα συμβούλου της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, αλλά και του Ανδρέα Λεούδη νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.


Οψόμεθα…


 



*Περισσότερο κόσμο περιμέναμε να δούμε στη συνέλευση της δημοτικής κίνησης “Πολίτες για την Αλλαγή”.


100 πρίπου άτομα ψήφισαν για το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της κίνησης αυτής. Ρεπορτάζ στη σελίδα 9.



FΣυνεχίζει η Αστυνομική Δ/νση τις έρευνες για τη σύλληψη των δύο αγνώστων που σκότωσαν τον 31χρονο.


Δύσκολο το έργο.


 



*Ο αγώνας που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την απελευθέρωση των πέντε παιδιών που είχαν συλληφθεί στην Ξάνθη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος άρχισε ν’ αποδίδει καρπούς.


Με ενέργειες του γνωστή “ΠΑΟΚτσή” νομικού Μπάμπη Αποστολίδη, ένας από τους πέντε φιλάθλους του δικέφαλου αφέθηκε προχθές ελεύθερος και έτσι κερδήθηκε η πρώτη μάχη στον αγώνα κατά του νόμου του Ορφανού, καθώς βρέθηκε ένα σημαντικό νομικό κενό που κάνει το νόμο αντισυνταγματικό.


 



*Δεκάδες κάθε μέρα επισκεπτονται τη νέα ιστοσελίδα του “ΑΓΩΝΑ” στο διαδίκτυο. www.agonas.gr


Αρεσε σε πολλούς.


 



*Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Λίτα Μαυρογένη από την τελευταία δουλειά της “ΜΗΤΗΡ Γαία” που θα γίνει 12 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8 μ.μ. στο φουαγιέ του δημοτικού αμφιθεάτρου Ξάνθης.


Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για την αποπληρωμή αναστήλωσης και διαμόρφωσης του κτηρίου του μουσείου παιδικής τέχνης “Οικουμένη” στη Συδινή.


Η έκθεση θα λειτουργεί από 12 – 21 Οκτωβρίου.


Ωρες επίσκεψης 10. – 14.00 και 18.00 – 20.00.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button