Την  Αη-Βασιλιάτικη  πίτα  του  έκοψε  η  οικογένεια  του  Γηροκομείου  Ξάνθης  «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»  την  1η   Ιανουαρίου  2015  ημέρα  Πέμπτη  και  ώρα  12  το  μεσημέρι  ανήμερα της γιορτής  του Ιδρύματος.

Την  Αη-Βασιλιάτικη  πίτα  του  έκοψε  η  οικογένεια  του  Γηροκομείου  Ξάνθης  «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»  την  1η   Ιανουαρίου  2015  ημέρα  Πέμπτη  και  ώρα  12  το  μεσημέρι  ανήμερα της γιορτής  του Ιδρύματος. Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία  ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ Παντελεήμων, παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κ.Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, οι Βουλευτές Αλέξανδρος Κοντός και Δημήτρης Σαλτούρος, ο Διοικητής Δ΄ΣΣ Στρατηγός Χρήστος Χαλκίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ.Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος,ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μπούτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού παραρτήματος Ξάνθης κ.Γεώργιος Γεωργιάδης, ο Αντγος ε.α. και Επίτιμος Υδκτης Δ΄ΣΣ Νικόλαος Φωτιάδης, ο Δημ.Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κολλάρος, η πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Γεωργία Ανδρέου, η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. κ. Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου, συγγενείς των παππούδων και φίλοι του Γηροκομείου.

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα το διοικητικό συμβούλιο ανακήρυξε «Ευεργέτη» του Ιδρύματος , τον κ.Ιωάννη Ντόση. Την πράξη του διοικητικού συμβουλίου σε ειδικό κάδρο και μία εικόνα του Ιωάννου του Τιμίου Προδρόμου  παρέδωσε στον ίδιο  ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ιωάννης Παπαχρόνης.

            Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Γηροκομείου ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή  μας και  εύχονται σε όλο τον κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!