Ακαριαίος σαν “Σερίφης”

Αντέδρασε άμεσα ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσεγγελίδης όταν χρειάστηκε να δοθεί λύση σε κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργήθηκε μπροστά στο δημοτικό αμφιθέατρο, όταν προσπάθησε λεωφορείο να περάσει και ΙΧ που ήταν αντικανονικά παρκαρισμένο δεν το επέτρεπε.

Προς τιμήν του Αντιδημάρχου της δημοτικής Αστυνομίας Γ. Τσεγγελίδη, ο οποίος πληροφορήθηκε άμεσα το συμβάν, ήρθε αυτοπροσώπως στον τόπο του “επεισοδίου”, βρήκε τον οδηγό ο οποίος με το παρκαρισμένο ΙΧ του εμπόδιζε τη διέλευση του λεωφορείου, πήρε το αυτοκίνητο και απελευθέρωσε το δρόμο.

Αντέδρασε άμεσα ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσεγγελίδης όταν χρειάστηκε να δοθεί λύση σε κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργήθηκε μπροστά στο δημοτικό αμφιθέατρο, όταν προσπάθησε λεωφορείο να περάσει και ΙΧ που ήταν αντικανονικά παρκαρισμένο δεν το επέτρεπε.

Προς τιμήν του Αντιδημάρχου της δημοτικής Αστυνομίας Γ. Τσεγγελίδη, ο οποίος πληροφορήθηκε άμεσα το συμβάν, ήρθε αυτοπροσώπως στον τόπο του “επεισοδίου”, βρήκε τον οδηγό ο οποίος με το παρκαρισμένο ΙΧ του εμπόδιζε τη διέλευση του λεωφορείου, πήρε το αυτοκίνητο και απελευθέρωσε το δρόμο. Το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του.

Είναι προς τιμή του αντιδημάρχου, ο οποίος γνώριζε ότι στο φουαγέ του δημοτικού αμφιθεάτρου υπήρχαν δημοσιογράφοι και θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το γεγονός και να “παίξει” στα μέσα ενημέρωσης, προτίμησε αθόρυβα να κινηθεί προς την αντίθετη πλευρά του δρόμου και να αποφύγει τους δημοσιογράφους.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον Γ. Τσεγγελίδη, ο οποίος πολλές φορές γίνεται στόχος από μέσα ενημέρωσης, στα πλαίσια της κριτικής που του ασκείται σε κόσμιο επίπεδο, όμως θα πρέπει να τονισθεί ότι το θετικό έργο των πολιτικών, όποιος και αν είναι, προβάλλεται από τον “Αγώνα” χωρίς διακρίσεις.

 

Σ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ:

 “Γ. Σιούτα σε αδίκησα”

 

Απευθυνόμενος στον Γ. Σιούτα, πρώην μέλος της παράταξης του Γ. Αθανασιάδη στο Επιμελητήριο της Ξάνθης, ο υποψήφιος πρόεδρος Στέλιος Μωραίτης στις εκλογές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 4 και 5 Δεκεμβρίου, αναφέρθηκε στις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν κατά καιρούς μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων και ειδικότερα οι κατηγορίες που εκτόξευσε ο Σ. Μωραίτης προς τον Γ. Σιούτα, σχετικά με το κόστος της έκδοσης ενός περιοδικού που αφορούσε το “Δέρας”. “Σε αδίκησα Γιάννη Σιούτα. Θα σε ήθελα και στην επόμενη διοίκηση”, είπε και έκλεισε την κουβέντα

Πολλοί ήταν βέβαια αυτοί στα πίσω έδρανα της αίθουσας είπαν ότι ξαφνικά και “ολίγο” προεκλογικά ο Σ. Μωραίτης θυμήθηκε και δικαίωσε τον Γ. Σιούτα.

 

 Πεζοδρόμια μάνδρες αυτοκινήτων

 

Σε μάνδρες αυτοκινήτων έχουν μετατρέψει πολλά από τα πεζοδρόμια οι αντιπρόσωποι αυτοκινήτων αφού το κόστος λειτουργίας πλέον των εταιρειών τους, λόγω της οικονομικής κρίσης είναι μεγάλο.

Σύμφωνα με τους ίδιους τους αντιπροσώπους είναι αρκετές οι επιχειρήσεις, και όχι μόνο στην Ξάνθη, οι οποίες λόγω του δυσβάστακτου κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων τους, αναγκάστηκαν να κάνουν αναστολή της λειτουργίας τους με αποτέλεσμα να μείνουν “αμανάτι” τα αυτοκίνητα -εμπορεύματα.

έτσι αναγκάζονται πλέον ιδιωτικά να πωλούν τα αυτοκίνητα μήπως μειωθεί η ζημιά που προκάλεσε η κατακόρυφη πτώση του τζίρου τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button