Χριστουγεννιάτικο Bazaar

 Η  Διεύθυνση του Γυμνασίου Πολυσίτου  ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  σας προσκαλούν με ιδιαίτερη χαρά να επισκεφτείτε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar   που τα παιδιά μας ετοίμασαν με ιδιαίτερη χαρά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Θα υπάρχουν όχι μόνο δημιουργίες των παιδιών μας, αλλά και δημιουργίες των παιδιών του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης στο οποίο θα διατεθεί μέρος των εσόδων, διδάσκοντας στους μαθητές και μαθήτριές μας  την αξία της προσφοράς.

 Η  Διεύθυνση του Γυμνασίου Πολυσίτου  ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  σας προσκαλούν με ιδιαίτερη χαρά να επισκεφτείτε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar   που τα παιδιά μας ετοίμασαν με ιδιαίτερη χαρά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Θα υπάρχουν όχι μόνο δημιουργίες των παιδιών μας, αλλά και δημιουργίες των παιδιών του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης στο οποίο θα διατεθεί μέρος των εσόδων, διδάσκοντας στους μαθητές και μαθήτριές μας  την αξία της προσφοράς. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα πραγματοποιηθεί στις 19,22 και 23 Δεκεμβρίου στον χώρο του Γυμνασίου Πολυσίτου.

 

 Την Δευτέρα  22 Δεκεμβρίου και ώρα 12 μμη  Διεύθυνση του Γυμνασίου Πολυσίτου και  ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας σας προσκαλούν με μεγάλη χαρά  ενόψει των εορτών  σε μία γλυκιά παρουσίαση που θα λάβει χώρα στη σχολική μας μονάδα. Ο κ Αρσενίου και ο κ Γιώργος Τολμίδης ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου «Το Κάτι Άλλο» θα παρουσιάσουν στα πλαίσια δράσεων του Κοινωνικού Σχολείου το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική μας σοκολάτα με  υπερτροφές. Ο κ Στέλλιος Αρσενίου θα παρουσιάσει μπροστά στους μαθητές και μαθήτριες μας και σε όλους τους καλεσμένους μας, τον τρόπο που  μπορούμε να  φτιάξουμε την δική μας σοκολάτα εμπλουτισμένη με υπερτροφή όπως το          ιπποφαές  προσέχοντας  ταυτόχρονα την διατροφή μας και την υγεία μας , χωρίς να στερούμαστε την νοστιμιά της σοκολάτας . Στη συνέχεια θα μοιραστούν οι γλυκιές και υγιεινές λειχουδιές σε όλους του παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Γυμνασίου Πολυσίτου. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

 

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Πολυσίτου

Τάτσιου Έλενα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button