Με δυνατούς ρυθμούς

Με δυνατούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το 8ο εκτός έδρας παιχνίδι της στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στις δύο διαδοχικές εντός έδρας επιτυχίες και να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στην συγκομιδή της και προς αυτό το πλάνο συνεχίζει καθημερινά να δουλεύει στο αθλητικό της κέντρο, στα Πηγάδια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του πριν την σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν το DVD με συγκεκριμένες φάσεις από αγώνες κάνοντας παράλληλα τις επισημάνσεις τους στους ποδοσφαιριστές.

Με δυνατούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το 8ο εκτός έδρας παιχνίδι της στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στις δύο διαδοχικές εντός έδρας επιτυχίες και να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στην συγκομιδή της και προς αυτό το πλάνο συνεχίζει καθημερινά να δουλεύει στο αθλητικό της κέντρο, στα Πηγάδια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του πριν την σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν το DVD με συγκεκριμένες φάσεις από αγώνες κάνοντας παράλληλα τις επισημάνσεις τους στους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια το πρόγραμμα στα γήπεδα περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης, passing game και τελειώματα φάσεων. Συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα ο Αντώνης Ράνος ενώ άτυχος στάθηκε ο νεαρός χαφ Λάζαρος Ορφανίδης που χτύπησε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι.

 

Διαιτητές

 

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Την Κυριακάτικη αναμέτρηση (17:15) στο Παγκρήτιο Στάδιο μεταξύ του Εργοτέλη και της SKODA ΞΑΝΘΗ θα διεθύνει ο κ. Αριστομένης Κουτσιαύτης της ΕΠΣ Άρτας με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μαγιάννη (ΕΠΣ Άρτας) – Γιώργος Πασχάλης (ΕΠΣ Ηπείρου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Γιαννουλάκης της ΕΠΣ Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button