“Αυτή η νίκη θα μας δώσει το δικαίωμα να κοιτάμε τις ψηλότερες θέσεις”

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα, την Ξάνθη και τον κόσμο στο ματς της Κυριακής μίλησε ο Γιώργος Κασναφέρης στον Focus fm 103.6. Ο τιμ μάνατζερ της Σκόντα τόνισε πως αυτή άλλαξε πρόσωπο με τον ερχομό του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ στάθηκε στις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ για να κατακτήσει τον τίτλο μετά από πολλά χρόνια.

 

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

 

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα, την Ξάνθη και τον κόσμο στο ματς της Κυριακής μίλησε ο Γιώργος Κασναφέρης στον Focus fm 103.6. Ο τιμ μάνατζερ της Σκόντα τόνισε πως αυτή άλλαξε πρόσωπο με τον ερχομό του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ στάθηκε στις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ για να κατακτήσει τον τίτλο μετά από πολλά χρόνια.

 

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

 

Για το Ξάνθη-ΠΑΟΚ: «Τον τελευταίο καιρό με την έλευση του κύριου Λουτσέσκου έχουμε αλλάξει πρόσωπο. Η ομάδα κάνει ευκαιρίες σε όλα τα παιχνίδια και αυτή τη φορά ήμασταν πιο τυχεροί και τις κάναμε γκολ. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει ώθηση και κουράγιο για την συνέχεια.

 

Κάθε ομάδα κάνει την ανάλυσή της και βρίσκει τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Όλο το τεχνικό τιμ δούλεψε πάρα πολύ καλά. Πετύχαμε τον στόχο μας. Ήμασταν και τυχεροί με το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο».

 

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Είναι πρώτος και έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε εντοπίσει τα αδύνατα σημεία του. Είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα που έπαιξε την Τετάρτη με τέτοιο ρυθμό και τέτοια ένταση και που πρέπει να ξαναπαίξει την Πέμπτη στην Ευρώπη, να αποδώσει την Κυριακή.

 

Τώρα είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά, έχει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, έχει καλό υλικό και οικονομική σταθερότητα. Γιατί να μην το πάρει; Θα είναι ένας αξιόπιστος ανταγωνιστής. Δεν θα είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια που το έπαιρνε ο Ολυμπιακός από τον Γενάρη».

 

Για τον κόσμο στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων: «Ένα πολύ θετικό σημείο είναι η άριστη συμπεριφορά των δύο ομάδων. Έτσι πρέπει να είναι. Να γίνεται ένα παιχνίδι, στο οποίο θα κερδίζει ο καλύτερος. Χθες οι οπαδοί της Ξάνθης πανηγύρισαν και αυτοί του ΠΑΟΚ έφυγαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν μια συμπεριφορά κόσμια και πρέπει να το λέμε. Όπως κρίνουμε τα άσχημα, έτσι να λέμε μπράβο όταν 2000 οπαδοί έφυγαν χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα».

 

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ιδεατό να συνεχίσει έτσι ως ο τέλος. Όταν τα Γιάννενα παίρνουν βαθμό μέσα στο Καραϊσκάκη, όταν ο ΠΑΟΚ χάνει στην Ξάνθη και όταν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει τον Αστέρα υπάρχει ανταγωνισμός. Εύχομαι και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι».

 

Για την Ξάνθη: «Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ καλό υλικό. Αυτή η νίκη θα μας δώσει το δικαίωμα να κοιτάμε τις ψηλότερες θέσεις. Μετά από την κακή χρονιά που κάναμε πέρυσι θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο. Να φύγει αρχικά το άγχος της παραμονής και μετά να κοιτάξουμε ψηλότερα.

 

Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή με τον Εργοτέλη στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε μια μεγάλη επιτυχία, όπως αυτή που κάναμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να καθορίσεις τα πράγματα. Όταν ήρθε ο Λουτσέσκου κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια και στη συνέχεια δεν μείναμε προσγειωμένοι με αποτέλεσμα να πάμε στο Αγρίνιο και να κάνουμε ένα πολύ κακό ματς.

 

Η ατμόσφαιρα, τα ΜΜΕ κλπ, σου δίνουν μια υπεραισιοδοξία. Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Η ομάδα έχει βελτιωθεί και έχει γίνει πιο ελκυστική. Θα μείνουμε όμως προσγειωμένοι. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Παίζουμε ποιοτικά και αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button