« Πόλη φάντασμα ξανά τα Ιαματικά Λουτρά της Γενισέας στην Ποταμιά »

Εικόνες θλίψης και ντροπής αντικρίζει όποιος επισκεφθεί τα Ιαματικά Λουτρά της Γενισέας στην Ποταμιά, έξι μόνο μήνες μετά τα εγκαίνια επαναλειτουργίας τους.

Εικόνες θλίψης και ντροπής αντικρίζει όποιος επισκεφθεί τα Ιαματικά Λουτρά της Γενισέας στην Ποταμιά, έξι μόνο μήνες μετά τα εγκαίνια επαναλειτουργίας τους.  Προεκλογικές δεσμεύσεις, περίτεχνα λόγια και εν τέλει μεγάλα κονδύλια για την ανακαίνιση των λουτρών, που στόχο θα είχαν την ανάδειξη και προβολή της περιοχής, την αύξηση  της τουριστικής κίνησης με την προσέλκυση τουριστών εντός και εκτός Νομού Ξάνθης, την μείωση της ανεργίας με νέες θέσεις εργασίας και βέβαια την παροχή ουσιαστικής θεραπείας στους έχοντες ανάγκη.

Αντ’ αυτών παρατημένα γραφεία και καρέκλες έξω από τα κτίρια των λουτήρων εδώ και  μήνες (από τις τελευταίες πλημμύρες στην περιοχή ), αγριόχορτα, φθορές από την αχρησία στα κτίρια,  προκαλούν οργή, αλλά και απογοήτευση σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Αβδήρων.

            Ο Δήμαρχος Αβδήρων αποδεικνύει καθημερινά στους συνδημότες μας ότι είναι Δήμαρχος μόνο των λόγων, των  εγκαινίων , της προβολής, των δεξιώσεων, αλλά όχι μιας στρατηγικής που οδηγεί στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας.

            Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Αβδήρων είναι συνυπεύθυνος για τη μη λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών  και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα, καθώς παρ’ ότι έχει συνάψει σύμβαση για παροχή Λογιστικών Υπηρεσιών προς τη Δημοτική Επιχείρηση ύψους 10.000 ευρώ περίπου ετησίως,  από  τον περασμένο Απρίλιο, με τη σιωπή του συναινεί και αποδέχεται την παρούσα θλιβερή πραγματικότητα. Από τη στιγμή που δεν λειτουργούν τα λουτρά, η επιχείρηση δεν έχει ιδιαίτερο αντικείμενο (πέρα από την είσπραξη μερικών ενοικίων), δεν έχει υπαλλήλους , άρα δεν δικαιολογεί τόσα χρήματα για λογιστική υποστήριξη.   

            Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Αβδήρων η κοινωνική σας πολιτική εξαντλείται στις τρανταχτές προεκλογικές εκστρατείες και στις τηλεοπτικές σας δηλώσεις;  Η ανάπτυξη του Δήμου μας ολοκληρώθηκε με την προβολή μιας ωραίας εικόνας των λουτρών κατά την ημέρα των εγκαινίων τους, που σημαίνοντα πρόσωπα τίμησαν δια της παρουσία τους; Και οι απλοί συνδημότες μας που περιμένουν;

 

        –    O    –

Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης

              του Δήμου Αβδήρων

 

              Τσιτιρίδης Γιώργος

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button