Ανάλυση και ασκήσεις

 

Απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ για την Τρίτη. Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα γήπεδα της ομάδας και ακολούθησαν διαφορετικές ασκήσεις εκγύμνασης ανάλογα με τις ανάγκες τους. Μετά τις αερόβιες (τρέξιμο) κάποιοι παίκτες δούλεψαν στην αίθουσα γυμναστηρίου και κάποιοι άλλοι σε διαφορετικούς τομείς. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό προτιμήθηκε να χαλαρώσουν το απόγευμα της Τρίτης με υδρομασάζ ούτως ώστε να επανέλθουν πλήρως για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ για την Τρίτη. Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα γήπεδα της ομάδας και ακολούθησαν διαφορετικές ασκήσεις εκγύμνασης ανάλογα με τις ανάγκες τους. Μετά τις αερόβιες (τρέξιμο) κάποιοι παίκτες δούλεψαν στην αίθουσα γυμναστηρίου και κάποιοι άλλοι σε διαφορετικούς τομείς. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό προτιμήθηκε να χαλαρώσουν το απόγευμα της Τρίτης με υδρομασάζ ούτως ώστε να επανέλθουν πλήρως για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο τέλος ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε στους ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας βίντεο από προηγούμενα παιχνίδια και εστίασε στις βελτιώσεις που πρέπει να κάνει η SKODA ΞΑΝΘΗ στην συνέχεια.
Ο Μαρσελίνιο αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των 4ων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button