Απόπειρα νοθείας καταγγέλλει ο συνδυασμός “Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη”

“Πρωτοφανή απόπειρα νοθείας” κατήγγειλε την Κυριακή ο συνδυασμός “Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη” στα Πομακοχώρια του νομού Ξάνθης. Σύμφωνα με την καταγγελία, το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού στην Ξάνθη Μηλιαζήμ Τζεμαλή ανακάλυψε ότι στο χωριό που ψηφίζει ο ίδιος (το Δημάριο Ξάνθης, εκλογικά τμήματα 63, 64 και 65) δεν υπήρχαν καθόλου ψηφοδέλτια του συνδυασμού.


“Πρωτοφανή απόπειρα νοθείας” κατήγγειλε την Κυριακή ο συνδυασμός “Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη” στα Πομακοχώρια του νομού Ξάνθης.


Σύμφωνα με την καταγγελία, το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού στην Ξάνθη Μηλιαζήμ Τζεμαλή ανακάλυψε ότι στο χωριό που ψηφίζει ο ίδιος (το Δημάριο Ξάνθης, εκλογικά τμήματα 63, 64 και 65) δεν υπήρχαν καθόλου ψηφοδέλτια του συνδυασμού.


Έπειτα από συνεννόηση με τον δικαστικό αντιπρόσωπο έφερε ο ίδιος ψηφοδέλτια για να συνεχιστεί η ψηφοφορία. Κατόπιν τούτου άρχισε να ψάχνει αν υπάρχουν ψηφοδέλτια στα γύρω χωριά.


Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο ίδιος ανακάλυψε ότι στο χωριό Αιμόνιο, με 200 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, είχαν σταλεί από τη Νομαρχία περίπου 3.000 με 4.000 ψηφοδέλτια.


Αντιθέτως, στη Γλαύκη στα εκλογικά τμήματα 75, 76 και 77 υπήρχε ελάχιστος αριθμός ψηφοδελτίων (περίπου 100 ενώ οι εγγεγραμμένοι είναι 400-430).


Βάσει της καταγγελίας, το ίδιο συνέβη και στα εκλογικά τμήματα της Πάχνης.


“Καταγγέλλουμε αυτή την απροκάλυπτη απόπειρα νοθείας σε βάρος της ‘Ανταρσίας σε Αν.Μακεδονία και Θράκη’ (ειδικά στις περιοχές που κατοικεί η μειονότητα) και δηλώνουμε ότι θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να τιμωρηθούν οι ένοχοι” αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button