Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης πραγματοποιεί την 3η εξόρμησή της, του προγράμματος αρχαρίων και παιδιών, με τη διαδρομή Λυκοδρόμιο – Ορεστινή

  Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης πραγματοποιεί την πορεία από το Λυκοδρόμιο στην Ορεστινή και επιστροφή στο Λυκοδρόμιο. Πρόκειται για τη τρίτη διαδρομή που πραγματοποιούμε στα πλαίσια του προγράμματος που έχει να κάνει με την εξοικείωση, παιδιών αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων, με τη Φύση και το άθλημα της ορεινής πεζοπορίας. Το ραντεβού μας δίνεται στο παρκινγκ της καφετέριας “Ξανθίππη” στις 10.00 το πρωί.

  Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης πραγματοποιεί την πορεία από το Λυκοδρόμιο στην Ορεστινή και επιστροφή στο Λυκοδρόμιο. Πρόκειται για τη τρίτη διαδρομή που πραγματοποιούμε στα πλαίσια του προγράμματος που έχει να κάνει με την εξοικείωση, παιδιών αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων, με τη Φύση και το άθλημα της ορεινής πεζοπορίας. Το ραντεβού μας δίνεται στο παρκινγκ της καφετέριας “Ξανθίππη” στις 10.00 το πρωί. Όσοι θα συμμετέχετε παρακαλείστε να είστε έγκαιρα στο ραντεβού και μαζί σας θα πρέπει να έχετε σακίδιο πλάτης με νερό, αδιάβροχο και να φοράτε ορειβατικό μποτάκι. Η διαδρομή θεωρείται πολύ εύκολη και ενδείκνυται και για παιδιά. Λόγω της ευκολίας της, ζητάμε (όπως άλλωστε και σε κάθε δραστηριότητά μας) να φοράτε ορειβατικό μποτάκι για να εξοικειωθείτε και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη τόσο στα υλικά που χρησιμοποιείται όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό. Ο καιρός προβλέπεται, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους να είναι καλός.

 Στο τέλος της διαδρομής, που είναι στο Λυκοδρόμιο, θα επισκεφτούμε τον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης όπου εκτίθεται το κομμάτι κορμού με τον Σταυρό που βρέθηκε πριν από λίγα χρόνια στην περιοχή. Την ορειβατική μας εμπειρία θα κλείσουμε με ένα ευχάριστο μεσημεριανό μπάρμπεκιου στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αρχηγό της διαδρομής Θεόδωρο Βρεττό στο 6977485479. Η τιμή για το μπάρμπεκιου έχει οριστεί στα 5 ευρώ, μόνο για τους ενήλικες και αποκλειστικά για την κάλυψη των εξόδων. Την πληρωμή μπορείτε να κάνετε στους 
– Θεόδωρο Βρεττό Καταστημα JOOM STORE 28ης Οκτωβρίου 161 
– Ηλία Παγκόπουλο Καταστημα Αρχοντικό Βιολογικός Θησαυρός 28ης Οκτωβρίου μέχρι την Παρασκευή το βράδυ.

 

  Το πρόγραμμα  της Λέσχης μας διανέμεται δωρεάν ενώ μπορείτε να το «κατεβάσετε» και από το blogspot της Λέσχης μας www.orlexan.blogspot.gr. Επίσης για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και το email: olxanthis@yahoo.gr καθώς και προφίλ στο facebook όπως και σελίδα με την ονομασία «Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης».                                                                                                                                                                                   

 

                                                                                                        Με τιμή το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button