Περιφερειακες Εκλογές

Παναγιώτης Δαβιτίδης: “Στις 08/10 η επιλογή πρέπει να είναι συνειδητή για το μέλλον του τόπου”

Γιατί να ψηφίσω Δαβιτίδη Παναγιώτη για περιφερειακό σύμβουλο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί να στηρίξω για Περιφερειάρχη τον Δαμιανό Καγγελιδη, γιατί να ενισχύσω με τη ψήφο μου τη παραταξη “μαζί για την Αλλαγη”; 
Γιατί….
• Μετά τις βίαιες προσαρμογές των μνημονίων αλλά και της επιδημικής κρίσης και των πρόσφατων πυρκαγιών χρειάζεται ο όρος Μεταρρύθμιση να ξαναποκτήσει την αναζωογονητική και ελπιδοφόρα έννοια στη συνείδηση των πολιτών. 
• Αναγκαίος όρος για να είναι πραγματική Μεταρρύθμιση αποτελεί η ανατροπή του σημερινού μοντέλου που δημιουργεί ανισότητες μεταξύ Κέντρου και Περιφέρειας, μεταξύ των περιφερειών αλλά και μέσα στις περιφέρειες μας. Ισχυρό, σύγχρονο και λειτουργικό επιτελικό κράτος μέσα από την Αποκέντρωση υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων. Το επιτελικό κράτος δεν μπορείς να λειτουργεί συγκεντρωτικά και κομματικά.
• Οριοθέτηση αρμοδιοτήτων σε κάθε επίπεδο αλλά και επαναπροσδιορισμό σχέσεων μεταξύ των τριών επιπέδων της δημόσιας διοίκησης, με στόχο την Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση. 
• Αξιοποίηση των εργαλείων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης προσανατολισμένη στην αποτελεσματική συνεργασία σε ισότιμη βάση μεταξύ των επιπέδων διοίκησης για την εφαρμογή Δημοσιών Πολιτικών. 
• Αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων με ανταποδοτικά οφέλη, στόχευση και με όραμα.
Στις 08/10 η επιλογή πρέπει να είναι συνειδητή για το μέλλον του τόπου.
Δαβιτίδης Παναγιώτης
MSc Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλός
«Μαζί για την αλλαγή»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button