Και αυτοί οι υπάλληλοι να μην συντονίζονται από μόνοι τους για το καλό των πολιτών…

Και αυτοί οι υπάλληλοι να μην συντονίζονται από μόνοι τους

για το καλό των πολιτών…

 

Τι είπε ο δήμαρχος στη συνέντευξη τύπου;

Του ζητήσαμε να μας πει τι θα κάνει με τα προβλήματα της καθημερινότητας και ζήτησε διευκρινίσεις.

Του είπαμε ότι δεν είναι δυνατόν μία γειτονιά στην πόλη να μην φωτίζεται  επί πέντε μήνες ο δρόμος γιατί κάηκαν οι λάμπες στις κολώνες φωτισμού…

Δεν είναι δυνατόν το μονοπάτι της ζωής ένα έργο των πολιτών να μην φωτίζεται!!

Και αυτοί οι υπάλληλοι να μην συντονίζονται από μόνοι τους

για το καλό των πολιτών…

 

Τι είπε ο δήμαρχος στη συνέντευξη τύπου;

Του ζητήσαμε να μας πει τι θα κάνει με τα προβλήματα της καθημερινότητας και ζήτησε διευκρινίσεις.

Του είπαμε ότι δεν είναι δυνατόν μία γειτονιά στην πόλη να μην φωτίζεται  επί πέντε μήνες ο δρόμος γιατί κάηκαν οι λάμπες στις κολώνες φωτισμού…

Δεν είναι δυνατόν το μονοπάτι της ζωής ένα έργο των πολιτών να μην φωτίζεται!!!

Του είπαμε ότι δεν μπορεί το κολυμβητήριο να είναι κλειστό και ο δήμος να ετοιμάζει δαπάνη ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον … περιβάλλοντα χώρο

Του είπαμε ότι έξω από τους κάδους αφήνουν καλώς ή κακώς οι πολίτες τα παλιά τους έπιπλα. Περνά το απορριμματοφόρο, αδειάζει τους κάδους με τα σκουπίδια και οι εργαζόμενοι δεν ειδοποιούν την υπηρεσία του δήμου που είναι επιφορτισμένη να μαζεύει τα ογκώδη υλικά.

Τι ήταν να το πούμε αυτό; Αμέσως ο κ. Δήμαρχος έβγαλε το συμπέρασμα ότι φταίνε οι υπάλληλοι και δεν δέχονται ελέγχους από  τους προϊσταμένους τους.

Του υπενθυμίσαμε ότι  οι υπάλληλοι έχουν πολιτικούς προϊσταμένους, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι και πρέπει να τους ελέγξουν και να τους συντονίσουν.

Επέμενε ο κ. Δήμαρχος δεν φταίνε οι αντιδήμαρχοι και οι πολιτικοί προϊστάμενοι αλλά οι πολίτες που δεν αγαπούν την πόλη τους και φυσικά οι δημοτικοί υπάλληλοι οι οποίοι δεν έχουν λίγο παραπάνω φιλότιμο και δεν βοηθούν τις φιλότιμες προσπάθειες των αντιδημάρχων, οι οποίοι θέλουν να τους συντονίσουν αλλά αυτοί δεν συντονίζονται με τίποτα…

ΑΠ

 

“Γάτα” ο Μανώλης Φανουράκης

 

Μου είπε υπηρεσιακός παράγοντας που ήταν παρόντας στο ΔΣ του Κέντρου πολιτισμού ότι ο Μανώλης Φανουράκης είναι πολύ…”γάτα”.

Και αυτό γιατί ενώ σε κάποια πρόταση ακούστηκε η αντίθετη άποψη της αντιπολίτευσης και οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης διαμαρτύροταν, ο Μ. Φανουράκης βρήκε μία μέση οδό. Δεν αποδέχτηκε την πρόταση της αντιπολίτευσης αλλά και…την αποδέχτηκε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα….

Συμπέρασμα ο Μ. Φανουράκης εξελίσεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα σε “αουτσάιντερ” στην κούρσα της διαδοχής. Αν δε τον στηρίξουν και από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζουν δηλαδή,  τότε σίγουρα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα είναι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Ξάνθης, εκτός αν…ο δήμαρχος Μ. Στυλιανίδης στο παραπέντε αποφασίσει για το καλό της παράταξης να παραμείνει δήμαρχος, πράμα που το συνηθίζει άλλωστε, και με τις ευλογίες της …αντιπολίτευσης παραμείνει εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος.

ΑΠ

 

Ο Αχιλλέας Τσαρτσάρας επιμένει

 

Μέσω του interect μας είπε ο Α. Τσαρτσάρας εξασφαλίστηκαν πόροι για την ολοκλήρωση της μελέτης του κάθετου  Δημαριου Ξάνθης και μέσα από τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ θα κατασκευαστεί.

Τελικά πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχει πολύ πείσμα ο Αχιλλέας  Τσαρτσάρας.

ΑΠ

 

Καλά λόγια για τη Μπέτυ

 

Μαθαίνω ότι η σύμβουλος της αντιπολίτευσης Μπέτυ Πατσίδου στις επιτροπές που συμμετέχει και στο ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού παράγει έργο και οι προτάσεις της αν μη τι άλλο συζητούνται και κάποια από τα στελέχη του Κέντρου Πολιτισμού (Υπηρεσιακοί Παράγοντες) λένε καλά λόγια.

Άλλωστε ο πολιτισμός ήταν στις προτεραιότητες της και ελπίζουμε όταν το Κέντρο Πολιτισμού μπει σε πλήρη λειτουργία και ο Καλλικράτης ξεκαθαρίσει τα πράγματα, οι φρέσκιες ιδέες της να συμβάλλουν σε αυτό που λέμε παραγωγή πολιτισμού.

ΑΠ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button