“Να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών.»

Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλεως, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης δήλωσε:

    Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλεως, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης δήλωσε:


   «Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα ο ανέξοδος αρνητικός-καταγγελτικός λόγος κάποιων με θεσμικό ρόλο επειδή υπέβαλλα σε δημόσια συζήτηση πρόταση να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Χαίρομαι γιατί η πρότασή μου άνοιξε την συζήτηση και οδήγησε σε πρώτες ενέργειες. Θέσεις για λύσεις, όμως, δεν είδα, παρά μόνον ανέξοδους κριτές. Συνήθως κρίνονται αυτοί που ενεργούν. Κανείς δεν δικαιούται να προτάσσει μη λύσεις, καταγγελίες και την ταλαιπωρία των πολιτών, γιατί έτσι βολεύει.


   Οι αποφάσεις των ομόφωνων Δημοτικών Συμβουλίων πέντε (5) περιόδων για την ενοποίηση των πλατειών είναι σεβαστές και μη ελεγχόμενες ως προς την ουσία και την σκοπιμότητά τους από τον νόμο, παρά τις ενδεχόμενες άλλες προσωπικές απόψεις.


   Περίμενα την κατάθεση των προτάσεων από όλους όσους ζητήθηκε. Αυτό δεν έγινε. Η τακτική αρμοδιότητα είναι, βεβαίως, του Δήμου. Όσο για την δική μας επικουρική αρμοδιότητα, αυτή θα ασκηθεί μετά τις προτάσεις, εφόσον δεν δοθεί άλλη λύση, για λόγους δημοσίου συμφέροντος.


    Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τους πολίτες και όχι μικροσκοπιμότητες”


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button