Ευχαριστήριο ημερίδας βλαστοκυττάρων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν και γενικά στήριξαν την ημερίδα «Μαθαίνω για τα βλαστοκύτταρα και στηρίζω τη Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν και γενικά στήριξαν την ημερίδα «Μαθαίνω για τα βλαστοκύτταρα και στηρίζω τη Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου». Μια ημερίδα ενημέρωσης που όπως αποδείχτηκε από τους 150 συμμετέχοντες ήταν αρκετά χρήσιμη και διαφωτιστική προκειμένου τα νέα ζευγάρια και οι νεαρές μητέρες να στηρίξουν έμπρακτα τη νέα δράση του συλλόγου της «αγάπης», αυτή της δωρεάς των βλαστοκυττάρων των παιδιών τους στη δημόσια τράπεζα φύλαξης ως κοινό απόκτημα όλων των πολιτών προκειμένου μελλοντικά να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Με την ημερίδα αυτή ξεκινά και επίσημα πλέον από φέτος η εκστρατεία ενημέρωσης του Ξανθιώτικου λαού σχετικά με τη δωρεά των βλαστοκυττάρων υποστηριζόμενη με δράσεις  όπως η εκτύπωση τρίπτυχου ενημερωτικού φυλλαδίου σε χιλιάδες αντίτυπα, η διαφημιστική προβολή μέσω υπαίθριων πανώ και οι συνεχείς καταχωρήσεις και αναφορές σε τοπικά έντυπα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

           Τις θερμές μας όμως ευχαριστίες στους χορηγούς μας που υποστηρίζουν όλη αυτή τη φετινή προωθητική εκστρατεία βάζοντας το χέρι γενναία στην τσέπη σε μια γενικά δύσκολη οικονομική εποχή για όλους μας. Το έργο της «αγάπης» αναγνωρίζεται και επιδοκιμάζεται συνεχώς και αυτό μας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες προκειμένου καθημερινά να μεριμνάμε για την προστασία των συμπολιτών μας. Ευχαριστούμε λοιπόν τους κάτωθι :

-κατάστημα Ξάνθης βρεφικών ειδών «ΛΗΤΩ»

-κατάστημα Ξάνθης παιχνιδιών και βρεφικών ειδών «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ»

-πρακτορείο ασφαλειών DAIC των Αγάθη Δούναβη, Τάσου Ανθόπουλου και των συνεργατών τους

-εργαστήριο επιγραφών «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ»

-μικροβιολογικό διαγνωστικό εργαστήριο «ΠΑΝΕΡΗ»

-σύγχρονα ιατρεία μαιευτικής, γυναικολογίας, ενδοκρινολογίας «FEMINORM»

-εταιρία ιατρικού εξοπλισμού και μητρικού θηλασμού «KLINIKUM MEDELA»

           Τις θερμές μας ευχαριστίες στα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του συλλόγου μας, γυναικολόγους-μαιευτήρες της Ξάνθης κ. Νίκο Βουρβουκέλη, κ. Αιμίλιο Γρηγοριάδη και κ.Τζεγιαβέρ Μάντραντζη.

            Τέλος τις θερμές μας ευχαριστίες στους εισηγητές της ημερίδας που κατά κοινή ομολογία κατέπληξαν το κοινό με τις γνώσεις και την απλότητά τους ήτοι τους: -Δρ. Δαμιανός Σωτηρόπουλος, αιματολόγος, διευθυντής της αιματολογικής κλινικής και μονάδας μεταμοσχεύσεων μυελού των οστών του Γ.Ν. «Γεώργιος Παπανικολάου».

-Δρ. Συρματένια Τσούλου Τσαγγαλίδου, διευθύντρια της μαιευτικής και γυναικολογικής κλινικής του Γ.Ν. Ξάνθης.

Δρ. Αιμίλιος Γρηγοριάδης, ιδιώτης γυναικολόγος μαιευτήρας  χειρουργός ιατρείων feminοrm, ειδικός κοινωνικής ιατρικής & διοίκησης υγείας.

Για το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button