Έμφαση στην τακτική

Συνεχίστηκε με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague με αντίπαλο την Βέροια στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena. Ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα και νευρομυικού συντονισμού στο ξεκίνημα και ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της τακτικής έριξε το τεχνικό team της ξανθιώτικης ομάδας που είδε και σήμερα τον Μουκάνα Παΐτο να ακολουθεί θεραπεία καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό του.

Συνεχίστηκε με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague με αντίπαλο την Βέροια στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena. Ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα και νευρομυικού συντονισμού στο ξεκίνημα και ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της τακτικής έριξε το τεχνικό team της ξανθιώτικης ομάδας που είδε και σήμερα τον Μουκάνα Παΐτο να ακολουθεί θεραπεία καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό του. Την Παρασκευή και μετά την απογευματινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η ξανθιώτικη αποστολή στην οποία δεν θα συμμετέχει ο τιμωρημένος Ρικάρντο Ντάνι.

Διαιτητής

Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής. Την Σαββατιάτικη αναμέτρηση (17:15) του SKODA ΞΑΝΘΗ Arena ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Θάνος (ΕΠΣ Γρεβενών) με βοηθούς τους κ.κ. Χαρίση Κοσμά (ΕΠΣ Γρεβενών) – Ποντίκη Κωνσταντίνο (ΕΠΣ Πρέβεζας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Τοπούζης Ιωάννης (ΕΠΣ Θράκης).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button