ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Θυμάστε την καταγγελία του Στάθη Παπαδόπουλου, δικαιούχου κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, για την εικόνα και την κατάσταση που αντιμετώπισε σε ξενοδοχείο της Χίου όπου διέμενε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

*Θυμάστε την καταγγελία του Στάθη Παπαδόπουλου, δικαιούχου κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, για την εικόνα και την κατάσταση που αντιμετώπισε σε ξενοδοχείο της Χίου όπου διέμενε τις καλοκαιρινές του διακοπές.


Να λοιπόν που ο Οργανισμός σε συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα τον αποκλεισμό της επιχείρησης “ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ” Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή Καρφα στη Χίο για τα τρία επόμενα ετήσια προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού.


Ο Στάθης δικαιώθηκε και δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες να καταγγέλλουν τα στραβά και τα ανάποδα της καθημερινής τους ζωής.


Αρκεί να τολμάνε…


 



*Μας καταγγέλλουν συνδημότες μας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται κλοπές, κυρίως αυτοκινήτων, στις γειτονιές τους και ζητούνε αστυνόμευση των περιοχών τους.


Η Αστυνομική Διεύθυνση επιβεβαιώνει την είδηση των κλοπών και αναζητεί τους δράστες.


Μάλιστα προχθές συνελήφθη ένας Βούλγαρος. Το αστυνομικό δελτίο αναφέρει:


 


ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ


Την 12.11.2007 και ώρα 19.30′ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 32χρονος πολίτης Βουλγαρίας καθώς κατελήφθη να κατέχει ένα radio-cd player αυτοκινήτου, το οποίο αφήρεσε με πρόθεση να ιδιοποιηθεί παράνομα από ΙΧΕ 36χρονης παθούσας το οποίο παραβίασε.


Radio-cd player κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα. Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκρση θ’ αποσταλεί αρμοδίως.


 



*Η μειονότητα για μια ακόμη φορά καθόρισε το αποτέλεσμα σε εκλογική διαδικασία. Την Κυριακή ψήφισε για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπανδρέου και τον έβγαλε πρώτο στο Νομό Ξάνθης.


Τα αποτελέσματα δείχνουν την εικόνα:


ΚΕΠ ΩΡΑΙΟΥ:


Παπανδρέου 100 


Βενιζέλος 1


ΚΕΠ ΕΧΙΝΟΥ:


Παπανδρέου 187


Βενιζέλος 20


ΣΜΙΝΘΗ:


Παπανδρέου 158


Βενιζέλος 25


ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ:


Παπανδρέου 204


Βενιζέλος 17


 



*Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος MAKRO στην Ξάνθη θα γίνουν αυτή τη Δευτέρα και ώρα 17:00.


 



*Μερικές εκατοντάδες εκλογικά τμήματα απομένουν για να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.


Σε 1.125 επί συνόλου 1.400 τμημάτων, ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει 55,36%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 38,73% και ο Κώστας Σκανδαλίδης 5,75%.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button