Δημοτικές Εκλογές

Μελισσόπουλος : “Πλήρης εκσυχρονισμός και αξιοποίηση της Δημοτικής μας Αγοράς”

Την Πέμπτη  ο επικεφαλής του συνδυασμού <ΜΠΡΟΣΤΑ> και υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του συνδυασμού του, επισκέφθηκε την Δημοτική αγορά Ξάνθης.
Η συζήτηση που έγινε με τους καταστηματάρχες της Δημοτικής αγοράς ήταν εξαιρετικά χρήσιμη διότι πέρα από τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα , αναφέρθηκαν και προβλήματα που δεν είναι ευρέως γνωστά.
Το γενικότερο συμπέρασμα ήταν ότι δυστυχώς η Δημοτική αγορά δεν αποτελεί στολίδι του Δήμου και πόλος τουριστικής έλξης,ενώ αντίθετα καθημερινά μειώνεται και η επισκεψιμότητα της.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Μελισσόπουλος αφού άκουσε τις απόψεις και τους προβληματισμούς των επιχειρηματιών της Δημοτικής Αγοράς δεσμευτηκε ότι δεν θα μείνει μόνο στην πραγματοποίηση ανακαίνισης του χώρου,όπου όπως είπε θα είναι ένα από τα πρώτα έργα του ως Δήμαρχος,αλλά πολύ περισσότερο τόνισε ότι θα υπάρξει πλήρης εκσυχρονισμός και αξιοποίηση της Δημοτικής μας Αγοράς με σκοπό να αναβαθμιστεί και να βοηθήσει και στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button