Σε δύο γκρουπ

Μετά την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας επιτυχία, αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου, η SKODA ΞΑΝΘΗ επικεντρώνεται πλέον στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Μέρα αποθεραπείας γι’ αυτούς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου η σημερινή ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γουάλας. Η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Ν.

Μετά την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας επιτυχία, αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου, η SKODA ΞΑΝΘΗ επικεντρώνεται πλέον στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Μέρα αποθεραπείας γι’ αυτούς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου η σημερινή ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γουάλας. Η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.

Διαιτητές

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Την Σαββατιάτικη αναμέτρηση (18:15) της Ν. Σμύρνης μεταξύ του Πανιωνίου και της SKODA ΞΑΝΘΗ θα διευθύνει ο Δημήτρης Στυλιαράς της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας) – Ηλία Αλεξέα (ΕΠΣ Μεσσηνίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Ανδρέας Παππάς της ΕΠΣ Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button