“Η ΝΔ ήταν ξεκάθαρη από την αρχή”

Μετά από τις συσκέψεις, τις αντιφάσεις και όλο το σκηνικό της αγωνίας του Ελληνικού λαού ο “ΑΓΩΝΑΣ” συνομίλησε με την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης Σούλα Ιακωβίδου, η οποία τόνισε στην αρχή της κουβέντας μας, ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ήταν από την αρχή της όλης διαδικασίας της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ξεκάθαρη.

Κάνοντας αναφορά στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Α.

Μετά από τις συσκέψεις, τις αντιφάσεις και όλο το σκηνικό της αγωνίας του Ελληνικού λαού ο “ΑΓΩΝΑΣ” συνομίλησε με την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης Σούλα Ιακωβίδου, η οποία τόνισε στην αρχή της κουβέντας μας, ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ήταν από την αρχή της όλης διαδικασίας της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ξεκάθαρη.

Κάνοντας αναφορά στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Α. Σαμαρά, είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είχε πρόβλημα με τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ή όπως αλλιώς ονομάζεται, διευκρινίζοντας ότι οι πρωτοβουλίες ως προς την επιλογή του προσώπου ανήκουν στην Κυβέρνηση, συμπληρώνοντας ότι ζητούμενο πλέον για την ΝΔ είναι να ξεμπλοκάρει η 6η δόση και να μιλήσει ο λαός στις επερχόμενες εκλογές και να πάρει την τύχη της χώρας μας στα χέρια της.

η κ. Ιακωβίδου τόνισε πώς η χώρα μας με την διακυβέρνηση από τον Γ. Ππανδρέου έχασε δύο πολύτιμα χρόνια, σημειώνοντας ότι εδώ που έφτασε η χώρα σήμερα, έφτασε από τις επιλογές κάποιων, τονίζοντας πώς το δημοψήφισμα δεν το ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Στην προσπάθεια της η κ. Ιακωβίδου να μην πυροδοτηθεί ήδη η τεταμένη ατμόσφαιρα, ανέφερε πώς αντί ν’ ανακοινώνονται δημοψηφίσματα, θα μπορούσε η χώρα να προσφύγει στις κάλπες και ας αποφάσιζε ο Ελληνικός Λαός για την τύχη του και το μέλλον του.

Σημείωσε ότι με την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος και τα λίγα ίχνη αξιοπρέπειας της χώρας που υπήρχαν στους κόλπους της Ε.Ε., εξανεμίστηκαν με αποτέλεσμα να υπάρχει από την πλευρά της μία μεγάλη δυσπιστία.

Σε εσωκομματικά προβλήματα  του ΠΑΣΟΚ απέδωσε  η κ. Σ. Ιακωβίδου την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος του κ. Παπανδρέου, το οποίο όμως είχε να κάνει άμεσα με την επίπτωση της ασφάλειας του Ελληνικού Λαού που έφερε σε κίνδυνο την 6η δόση και τον κίνδυνο εξόδου από την Ε.Ε.

η κ. Ιακωβίδου αναφερόμενη στην στήριξη της ΝΔ σε όλο αυτό το εγχείρημα της συγκυβέρνησης ή της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας είπε οτι δεν γίνεται διαφορετικά, αφού η αλόγιστη διακυβέρνηση από τον Γ. Παπανδρέου έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.

για το έργο και την στήριξη της μεταβατικής Κυβέρνησης σημείωσε ότι αυτό έχει να κάνει με συγκεκριμένα πράγματα, όπως την σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης και της 6ης δόσης, προκειμένου να αποφευχθεί η άτακτη χρεοκοπία της χώρας, η ψήφιση του προϋπολογισμού και η διενέργεια εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου, σημειώνοντας ότι το έργο αυτής της Κυβέρνησης είναι συγκεκριμένο.

 

Εκλογές

Η κ. Ιακωβίδου μας είπε ότι η ΝΟΔΕ Ξάνθης από την στιγμή που κλείδωσε το θέμα των εκλογών, έχει μπει στην προετοιμασία αυτών σε επίπεδο νομού σε ότι αφορά το οργανωτικό κομμάτι και το κομμάτι των επαφών, στέλνοντας το μήνυμα στην κοινωνία της Ξάνθης, διευκρινίζοντας ότι και η ίδια είναι εργαζόμενη και αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με όλη την κοινωνία της Ξάνθης, οι πολίτες του νομού μας πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες και ας ψηφίσουν όποιο κόμμα αυτοί κρίνουν ότι τους εκπροσωπεί, διευκρινίζοντας ότι η αποχή είναι αρνητική σε ότι αφορά τον τόπο μας.  

 η κ. Ιακωβίδου διευκρίνισε ότι η αποχή σημαίνει πώς  δίνεται χώρος στην αναρχία και απαντώντας στο ερώτημα γιατί οι πολίτες της Ξάνθης να ψηφίσουν ΝΔ, αναφέρθηκε στην υπεύθυνη στάση που κρατήθηκε από το κόμμα τα χρόνια που πρόεδρος είναι ο Α. Σαμαράς, διευκρινίζοντας ότι το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης υπερψήφισε πολλά από τα νομοσχέδια που ήταν προς το συμφέρον της χώρας και έφερε η Κυβέρνηση προς ψήφιση, τονίζοντας πώς εκ του αποτελέσματος η στάση της ΝΔ ήταν σοβαρή.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button