«Θα είμαι έτοιμος σύντομα»

Ευτυχισμένος και ικανοποιημένος δήλωσε στη κάμερα της NOVA, ο

 που επέστρεψε στην Ελλάδα τονίζοντας ότι στόχος του είναι να προσφέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις υπηρεσίες του στη Ξάνθη.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

Ευτυχισμένος και ικανοποιημένος δήλωσε στη κάμερα της NOVA, ο

 που επέστρεψε στην Ελλάδα τονίζοντας ότι στόχος του είναι να προσφέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις υπηρεσίες του στη Ξάνθη.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα

«Νιώθω καλά. Είναι μια χώρα που την ξέρω καλά. Την αγαπάω τόσα χρόνια που είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα». 

Για τη μεταγραφή του στην Ξάνθη

«Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που την ξέρω. Τόσα χρόνια που είμαι εδώ στην Ελλάδα, την ξέρω σαν αντίπαλος. Γνωρίζουμε την οργάνωση που έχει. Έρχεσαι εδώ και βλέπεις πως η ομάδα προσφέρει τα πάντα στον παίκτη και στο προπονητικό τιμ για να κάνουν μια καλή δουλειά και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Να έχεις οργάνωση για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Αυτό ήταν μια πάρα πολύ καλή εντύπωση που είχα από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ». 

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται

«Για να είναι κάποιος 100% έτοιμος, θα εξαρτηθεί και από τα παιχνίδια. Θα πρέπει να πάρεις παιχνίδια στα πόδια σου και τότε θα είσαι 100% έτοιμος. Στο θέμα της φυσικής κατάστασης, κάνω μια εβδομάδα τώρα προπονήσεις με την ομάδα. Το καλοκαίρι έκανα προπονήσεις, αλλά έκανα μόνος μου. Όσο και να κάνεις μόνος σου, δεν είναι το ίδιο, με το να κάνεις με μια ομάδα. Προσπαθώ με το προπονητικό τιμ να βγάζουμε ένα καλό πρόγραμμα για να μπορέσω να είμαι έτοιμος να βοηθήσω, τόσο το δυνατόν πιο σύντομα». 

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

«Είναι δύσκολο ματς στα Γιάννινα. Είναι δυνατή ομάδα ο ΠΑΣ. Ειδικά στην έδρα τους παίζουν δυνατά. Πρέπει να πάμε εκεί προσεκτικά και έτοιμοι για να δώσουμε «μάχη» για 90 λεπτά, ώστε να κερδίσουμε το ματς. Εγώ πιστεύω ότι με όποιον και να παίζουμε θα πρέπει να σκεφτόμαστε τη νίκη. Αυτό θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Να γουστάρουμε να κερδίζουμε και αυτό είναι το σημαντικό. Θα πρέπει να παλεύουμε για αυτό. Τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά αυτή την εβδομάδα και ο προπονητής τους έχει προετοιμάσει καλά, για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε». 

Για την έως τώρα πορεία της Ξάνθης

«Μια ομάδα που έχει καλή ψυχολογία, έχει πάντα το πλεονέκτημα. Αλλά από την άλλη εμείς θα πρέπει να το ψάξουμε αυτό. Να αλλάξει το κλίμα που υπάρχει. Πάντα μια νίκη δίνει ανάσες, καλό κλίμα και αυτοπεποίθηση. Αυτό χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως όλοι θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι σε αυτό το ματς και αν το πιστέψουμε, νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε το ματς». 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button