Την Κυριακή στις 14-09-2014 θα πραγματοποιήσουμε ανάβαση στον ξενώνα 916 Mountain resort, λίγο πιο πάνω από το μοναστήρι της Καλαμού, για καφεδάκι. Το ραντεβού μας ορίζεται για τις 08.00 το πρωί στην διασταύρωση που φεύγει αριστερά για τα μοναστήρια και δεξιά για το χωριό των Κιμμερίων. Θα ακολουθήσουμε την άσφαλτο μέχρι το μοναστήρι της Αρχαγγελιώτισσας και από κει μέσω μονοπατιού και αγροτικού δρόμου θα φτάσουμε στον ξενώνα όπου θα μας περιμένει ο ιδιοκτήτης κύριος Τελμετίδης με την οικογένειά του.

Την Κυριακή στις 14-09-2014 θα πραγματοποιήσουμε ανάβαση στον ξενώνα 916 Mountain resort, λίγο πιο πάνω από το μοναστήρι της Καλαμού, για καφεδάκι. Το ραντεβού μας ορίζεται για τις 08.00 το πρωί στην διασταύρωση που φεύγει αριστερά για τα μοναστήρια και δεξιά για το χωριό των Κιμμερίων. Θα ακολουθήσουμε την άσφαλτο μέχρι το μοναστήρι της Αρχαγγελιώτισσας και από κει μέσω μονοπατιού και αγροτικού δρόμου θα φτάσουμε στον ξενώνα όπου θα μας περιμένει ο ιδιοκτήτης κύριος Τελμετίδης με την οικογένειά του. Στην συνέχεια μέσω του αγροτικού δρόμου θα κατέβουμε στην Καλαμού και από κει μέσω του μονοπατιού στην γέφυρα του Σαμακώβ μέσα στην πόλη της Ξάνθης. Η πορεία υπολογίζεται ότι είναι κοντά στα12 χιλιόμετρα.

Παράλληλα την ίδια μέρα ξεκινάμε και το νέο μας πρόγραμμα για γονείς και παιδιά με διαδρομή που έχει και αυτή τον ίδιο προορισμό μόνο που θα ξεκινήσουμε στις 10.00 η ώρα από το μοναστήρι της Καλαμού. Θα ανέβουμε μέσω του αγροτικού δρόμου στον ίδιο ξενώνα και στην συνέχεια θα επιστρέψουμε στο μοναστήρι ακολουθώντας την ίδια διαδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο: 6977485479 (Βρεττός Θεόδωρος).

  Το πρόγραμμα  της Λέσχης μας διανέμεται δωρεάν ενώ μπορείτε να το «κατεβάσετε» και από το blogspot της Λέσχης μας www.orlexan.blogspot.gr . Μέλη του Δ.Σ. της λέσχης μας μπορείτε να συναντήσετε στην καφετέρια «Αέρας» Δαγκλή 32 κάθε Τετάρτη από τις 19.30 και μετά, να παραλάβετε το πρόγραμμα των αναβάσεων  να ενημερωθείτε και  να συζητήσετε μαζί μας.

Επίσης για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και το email: olxanthis@yahoo.gr καθώς και προφίλ στο facebook όπως και σελίδα με την ονομασία «Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης».

        

  

                                                                                              Με τιμή το Δ.Σ.