ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ 2014 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Κυριακή στις 26-10-2014 το 1ο Ατομικό Πανθρακικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι των Δημοτικών Σχολείων (Ν. Έβρου, Ν. Ροδόπης, Ν. Ξάνθης) που διοργάνωσε το σκακιστικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης .

 

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο της Αλεξανδρούπολης (Ζαρίφειος Παιδαγωγική Ακαδημία) .

 

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Κυριακή στις 26-10-2014 το 1ο Ατομικό Πανθρακικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι των Δημοτικών Σχολείων (Ν. Έβρου, Ν. Ροδόπης, Ν. Ξάνθης) που διοργάνωσε το σκακιστικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης .

 

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο της Αλεξανδρούπολης (Ζαρίφειος Παιδαγωγική Ακαδημία) .

 

Το σκακιστικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης υπόσχεται στα παιδιά ότι το Σχολικό Πρωτάθλημα της Θράκης θα καθιερωθεί στο πρόγραμμά του και κάθε χρόνο τον μήνα Οκτώβριο αυτό θα αναβαθμίζεται και θα πραγματοποιείται .

 

Αγωνίσθηκαν συνολικά 80 αθλητές .

Απονεμήθηκαν μετάλλια και στις έξι τάξεις των Δημοτικών Σχολείων (στον πρώτο, δεύτερο, τρίτο και στο καλύτερο κορίτσι) .

 

Α΄ Τάξη ;

1οςο ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης με (4) τέσσερις βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο .

2ος ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης με 3,5 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

3ος ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φερών με 2,5 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

 

Στην κατηγορία του καλύτερου κοριτσιού ήταν η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης και της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο.

 

Β΄ Τάξη :

1ος ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης με 5 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο .

2η ΜΠΛΙΤΣΑ ΑΡΤΕΜΙΣ του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης με 3,5 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και της απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

3ος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φερών με 3 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

 

Στην κατηγορία του καλύτερου κοριτσιού ήταν η ΚΟΛΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Δημοτικού Σχολείου Ν. Χιλής Αλεξανδρούπολης και της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο.

 

Γ΄ Τάξη :

1ος ΚΟΥΤΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φερών με 5 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο .

2ος ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας Σαμοθράκης με 4 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

3ος ΒΑΓΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης με 3,5 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

 

Στην κατηγορία του καλύτερου κοριτσιού ήταν η ΔΗΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας Σαμοθράκης και της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο.

 

Δ΄ Τάξη

1ος ο ΝΑΣΟΣ ΒΑΛΕΡΙΟΣ του Δημοτικού Σχολείου Ν. Χιλής Αλεξανδρούπολης με 4,5 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο .

2η η ΚΟΥΤΛΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φερών με 4 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

3ος ο ΦΩΤΕΙΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής με 4 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

 

Ε΄ Τάξη

1ος ο ΤΣΙΡΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης με 5 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο .

2ος ο ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φερών με 4 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

3ος ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης με 3 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

 

Στην κατηγορία του καλύτερου κοριτσιού ήταν η ΚΑΜΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΕΛΕΝΗ του 6ου Δημοτικού Σχολείου της Ορεστιάδας και της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο.

 

ΣΤ΄ Τάξη

1ος ο ΜΠΛΙΤΣΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης με 5 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο .

2ος ο ΜΟΥΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης με 4 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

3η η ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης με 3 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και της απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο .

 

Στην κατηγορία του καλύτερου κοριτσιού η ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης και της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο.

 

-Διευθυντής των αγώνων : Καραμπατζάκης Ανδρέας .

-Διαιτητής των αγώνων : Ιωαννίδης Κωνσταντίνος.

-Ηλεκτρονική υποστήριξη: Σακιλτζής Παναγιώτης .

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου της Αλεξανδρούπολης για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του και την άψογη συνεργασία τους στους αγώνες .

 

Για την επιτυχία των Σχολικών Πανθρακικών αγώνων Σκάκι για παιδιά των Δημοτικών Σχολείων, συνέβαλαν με την ευγενική τους υποστήριξη:

Δήμος Αλεξανδρούπολης , Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, Εστιατόριο Πιτσαρία ΝΕΟ ELYSSE, Ψητοπωλείο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button