Πρόσκληση στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Με ρώτησαν φίλοι και άνθρωποι δικοί μου, όταν έμαθαν ότι κατέρχομαι στις εκλογές…

Έπρεπε να δώσω την απάντηση…

Ναι ΓΙΑΤΙ εμπλέκεσαι με τα κοινά της πόλης, με ρώτησαν..

Και χαρακτηριστικά μου είπαν, τι ζόρι τραβάς τώρα να τρέχεις και να πονοκεφαλιάζεις; 

Και άντε, το κάνεις που το κάνεις, γιατί δεν πήγες αρχής εξ αρχής με κάποιο απ τα λεγόμενα φαβορί; 

Με ρώτησαν φίλοι και άνθρωποι δικοί μου, όταν έμαθαν ότι κατέρχομαι στις εκλογές…

Έπρεπε να δώσω την απάντηση…

Ναι ΓΙΑΤΙ εμπλέκεσαι με τα κοινά της πόλης, με ρώτησαν..

Και χαρακτηριστικά μου είπαν, τι ζόρι τραβάς τώρα να τρέχεις και να πονοκεφαλιάζεις; 

Και άντε, το κάνεις που το κάνεις, γιατί δεν πήγες αρχής εξ αρχής με κάποιο απ τα λεγόμενα φαβορί; 

Χα!!! Γέλασα και τους απάντησα ότι είμαι φτιαγμένη για τα δύσκολα και ότι δεν πιστεύω στα φαβορί αλλά μόνο στην δουλειά και δουλειά = παραγωγή και παραγωγή = μάχη, και μια γυναίκα της παραγωγής δεν μπορεί να μην είναι μάχιμη. Δεν υπάρχουν φαβορί, υπάρχει μόνο δουλειά, δουλειά και δουλειά!!!

Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση αυτή μου είχε γίνει από καιρό, αλλά την είχα «θάψει» στο πίσω μέρος του μυαλού μου, στο λήθαργο μου. 

Ώσπου την ημέρα που πήγα σε μία παιδική γιορτή να δω τα ανίψια μου Ζαχαρία και Κωνσταντίνο 5 κ 3 ετών αντίστοιχα, την 25η Μαρτίου και αντίκρισα όλα αυτά τα μικρά ελληνόπουλα ντυμένα τσολιαδάκια και μπουμπουλινες με κατακόκκινα μαγουλάκια και ψευδά λογάκια αλλά με πολύ πάθος και δυνατή φωνή να τραγουδούν τον εθνικό μας ύμνο , υπέστην εγκεφαλική σφαλιάρα και ήταν σαν κάτι να με καλούσε να βγω απ το λήθαργο μου… 

Σκέφτηκα ευθύς αμέσως ότι είναι έγκλημα να τα εγκαταλείψουμε όπως εγκατέλειψαν οι άλλες γενιές εμάς!!! 

Ότι μπορούμε και πρέπει όλοι μας να κάνουμε κάτι!!! 

Πλέον είναι επιτατικό χρέος μας!!! Βουλιάξαμε !!!

 Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους!!! 

ΤΕΛΟΣ!!! Και νέα ΑΡΧΗ ταυτόχρονα!!!

Φίλοι, τα ΓΙΑΤΙ που με έκαναν να εμπλακώ είναι πολλά!!!

-Γιατί βαρέθηκα να κάνω τον ψευτοεπαναστάτη του Facebook εκ του ασφαλούς απ’ το καναπεδάκι μου.

-Γιατί ανήκω στην γενιά που δεν έχει να χάσει τίποτα, η γενιά των γονιών μας είχε να χάσει μια θέση εργασίας, μια θέση στο δημόσιο, η γενιά των παππούδων μας είχε να χάσει μια σύνταξη, εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, γιατί δεν μας άφησαν τίποτα…. οπότε αυτό που λέω πάντα και προχωρώ στη ζωή μου είναι: Τι μαύροι, τι κατάμαυροι ΠΑΜΕ!!!

-Γιατί τον περασμένο Οκτώβριο ο πατέρας μου λίγες μέρες πριν «φύγει»… μου είπε ότι πρέπει οι καλλιτέχνες να βγουν μπροστά διότι ο καλλιτέχνης είναι δημιουργός και δημιουργεί μονό όποιος έχει μέσα του αγάπη, αγάπη για τον συνάνθρωπο, αγάπη για την φύση, ο καλλιτέχνης πονάει κι ας είναι μοναχικός, μονόχνοτος και μυστήριος στα μάτια των πολλών…

Γιατί είμαι μια γυναίκα που εκτός της καλλιτεχνικής μου φύσης έχω γαλουχηθεί και μεγαλώσει μέσα στην παραγωγή από δύο σκληρά εργαζόμενους γονείς και δεν μπορώ εκ φύσεως να αντισταθώ στις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!!!

Και η ΠΡΟΤΑΣΗ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ που δέχτηκα απ’ τον Ιπποκράτη Καμαρίδη ήταν μεγάλη και δεν γινόταν να με αφήσει αδιάφορη.

Γιατί ο Ιπποκράτης Καμαρίδης είναι καθαρός, αληθινός, έχει «μπέσα», έχει δώσει όρκο στον «Ιπποκράτη» της Ιατρικής και τον δίνει εμπράκτως κάθε μέρα.

 Έχει δημιουργική τρέλα, έχει πάθος για τη ζωή, δεν είναι δήθεν και δεν φοβάται να τσαλακωθεί.

Γιατί του εξήγησα αρχής εξ αρχής ότι δεν έχω ψήφους να του προσφέρω, ούτε είναι στο χαρακτήρα μου να τρέχω από δω και από κει να αναλώνομαι σε ανούσια καφεδάκια κ τσιπουράκια να χαιρετώ κ να χαμογελώ σε ανθρώπους που μέχρι χτες ούτε γεια δεν είχαμε… (αυτές είναι γλοιώδεις συμπεριφορές που δεν μου αρμόζουν δεν τις γνωρίζω και δεν είμαι διατεθειμένη να γνωρίσω!)

Η Κιμουρτζή Αικατερίνη-Στυλιανή είναι μονάδα, δεν ανήκε ποτέ και δεν ανήκει σε κλίκες. Κλίκα είναι από μόνη της… Και μου πε το ξέρω, μου κάνεις!!!

Γιατί η παράταξη το Ιπποκράτη Καμαριδη δεν έχει κόμμα, δεν έχει χρώμα, δεν απαρτίζετε από ανέργους που προσδοκούν μια θέση στον ήλιο-(δήμο). 

Όλοι οι υποψήφιοι μαζί είμαστε μια μικρή άρτια κοινωνία που έχει τους πάντες μέσα, από τον σκληρά εργαζόμενο οικοδόμο, μέχρι τον διακεκριμένο επιστήμονα που έχει φάει τα χρόνια του στα θρανία και όμως δεν εγκατέλειψε την χώρα του , την πόλη του, είναι ΕΔΩ και είναι ΕΝΕΡΓΟΣ!!!Γιατί στόχος μου δεν είναι να γίνω πολιτικός δεν με νοιάζουν οι καρέκλες, έχω την τέχνη που μου άφησε ως προίκα ο πατέρας μου, έχω τα χέρια μου, έχω την φαντασία μου και το μυαλό μου. Στόχος μου είναι να βγάλω την κραυγή αφύπνισης από μέσα μου που με πνίγει, έστω και ένας να την ακούσει εγώ κέρδισα!!! γιατί αυτός ο ένας θα την μεταδώσει και σε κάποιον άλλον και ο άλλος σε κάποιον άλλο και πάει λέγοντας… 

Έτσι θα ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ένας – ένας και όλοι μαζί θα φέρουμε την ΝΕΑ ΑΡΧΗ, την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!!!

Φίλοι τα Γιατί είναι ατελείωτα αλλά για να μην σας κουράζω άλλο θα σας πω και ένα ακόμα, που το άφησα για το τέλος, είναι το κερασάκι στην τούρτα!!! 

Είναι για τους φίλους μου και συγχορευτές μου, τους tanghieros…. 

Γιατί ο Ιπποκράτης χορεύει tango!!! 

Ναι ναι καλά διαβάζετε!!!Ήδη φαντάζομαι την μεγαλύτερη μαραθώνια μιλογκα της Ελλάδος κάτω απ το ρολόι…..

Μέσα λοιπόν στον συνδυασμό αυτό, βρήκα τους ικανούς ανθρώπους για να δώσουμε την μάχη να αλλάξουμε όλα αυτά που μας πονάνε και με την βοήθειά σας είμαι σίγουρη πως θα φέρουμε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. 

 

 *Η Κατερίνα – Στυλιανή Κιμουρτζή γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας απο τον Θεοδόση και τη Σταυρούλα Κιμουρτζή. Μεγάλωσε στην Ξάνθη και σπούδασε Σχεδιάστρια Υποδημάτων καθώς και διοίκηση ομοειδούς επιχείρησης, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση. Έχει εργαστεί σε επώνυμες εταιρίες υποδημάτων και σήμερα διαθέτει δική της επιχείρηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button