ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Μεγάλο διπλό πήρε το απόγευμα της Κυριακής η SKODA ΞΑΝΘΗ κερδίζοντας με 1-0 εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Τόμας Ραντζίσκι στο 35ο λεπτό της συνάντησης, φτάνοντας τα 9 στο πρωτάθλημα.

  Μεγάλο διπλό πήρε το απόγευμα της Κυριακής η SKODA ΞΑΝΘΗ κερδίζοντας με 1-0 εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Τόμας Ραντζίσκι στο 35ο λεπτό της συνάντησης, φτάνοντας τα 9 στο πρωτάθλημα.  


   Η νίκη που πέτυχε το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά αποκτάει μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που συνάντησε μέσα στο παιχνίδι αλλά και το γεγονός πως έμεινε για μεγάλο διάστημα με παίχτη λιγότερο καθώς ο Φρανσίσκο Ζουέλα αποβλήθηκε από τον διαιτητή της συνάντησης Κο Κάκο με δύο κίτρινες κάρτες.  


   Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Καναδός Τόμας Ραντζίσκι 10 λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου μετά από υπέροχη μπαλιά του Πιέρο Άλβα από τα δεξιά.


   Ο ποδοσφαιριστής με το Νο 27 στην πλάτη έστειλε ιδανικά την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα του Φερναντές. 


   Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πίεσε για να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε.


Μεγαλύτερες ευκαιρίες των γηπεδούχων το χαμένο πέναλτι του Γεωργιάδη και το δοκάρι του Ίλιεφ.


   Η νίκη αυτή ήταν μόλις η 2η για την SKODA ΞΑΝΘΗ στην Τούμπα με την πρώτη να έχει σημειωθεί στις 5 Μαίου 1990 όταν και ο Μπανιώτης ευστοχούσε σε εκτέλεση πέναλτι στην παρθενική χρονιά της Ξάνθης στην μεγάλη κατηγορία. 


   Η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας  στο πρωτάθλημα και η πρώτη  εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ.


   Αξίζει να σημειωθεί πως η νίκη αποκτάει μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως πέρα από ότι έπαιξε η ομάδα μας για σημαντικό διάστημα στο 2ο ημίχρονο με 10 παίχτες, τραυματίστηκαν και αποχώρησαν από το παιχνίδι οι Γκσπούρνιγκ και Ρίκκα, με αποτέλεσμα τα πλάνα του Νίκου Κεχαγιά να αλλάξουν σημαντικά.


 



*Ντεμπούτο με την φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ πραγματοποίησε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος που έδειξε σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια.


 


*Πολύ καλός ο Αλβα. Εκανε πολλα χιλιόμετρα και ξεχώρισε για το πάθος και την αγωνιστικότητα του.


 



Οι συνθέσεις


των ομάδων


 


ΠΑΟΚ: Φερναντές, Σνάουτσερ, Μπαλάφας (60′ Ιλιεφ), Μπαιάνο, Μελίσσης, Κνολ, Χαραλάμπους (78′ Γκονζάλες), Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης, Σάλμον, Λάκης (46′ Κωνσταντινίδης)  


SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ (57′ Λυμπερόπουλος), Ζουέλα, Κωστούλας, Παπαδημητρίου, Διγκόζης, Κιντάνα (58′ Βάλλας), Τζιωρτζόπουλος, Ρίκκα (83′ Φλίσκας), Αλβα, Πόι, Ρατζίνσκι.


 



ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ


ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


 


Την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 15.00 η ομάδα μας θα αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας.  Στην Τρίπολη θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα χωρίς τους Κιντάνα, Παπαδημητρίου, Ζουέλα. Επανέρχεται ο Λαμπριάκος.


Με ανεβασμένη τη ψυχολογία η Ξάνθη έχει τις δυνατότητες για ενα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.


 


 


Έρχεται ο Γιούστσικ για Ξάνθη 


 


Την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Μάρτσιν Γιούστσικ (γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 1985) έχει, σύμφωνα με πληροφορίες της “SportDay“, ο Νίκος Κεχαγιάς.


Ο τερματοφύλακας της Βίσλα Κρακοβίας αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην πόλη μας και εφόσον πείσει για τις ικανότητές του, θα αποκτηθεί.


Φέτος, ο ύψους 1,86 μ. γκολκίπερ έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα, ενώ έχει μία συμμετοχή στο Κύπελλο και έξι στο Λιγκ Καπ. Τις προηγούμενες σεζόν είχε δοθεί δανεικός σε συλλόγους μικρότερων κατηγοριών της Πολωνίας (LKS Νιέντσβιετς και Γκόρνικ Βιέλτισκα). 


 



ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΚΟ!!!


 


Για πρώτη φορά μετά από καιρό, δεν παραπέμπεται κανείς στο Πειθαρχικό Όργανο της ΚΕΔ/ΕΠΟ, αφού τόσο οι διαιτητές όσο και οι επόπτες, βαθμολογήθηκαν πάνω από το όριο 5.


Με 8 βαθμολογήθηκε ο Καλόπουλος που σφύριξε στο ντέρμπι των “αιωνίων”. Με 8.2 ο Κάκκος στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη (ο μεγαλύτερος βαθμός) και με 7.76 ο Μαζαράκος που ήταν στο ΑΕΚ-Ξάνθη. 


 


 


Δελτίο τύπου της 13.01.08


 


ΗΜΑΡΤΟΝ 


 


“1. Ο Κος Κάκος θα είναι ΑΔΙΚΙΑ για όλους τους διαιτητές που έχουν παραπεμφθεί ή κοπεί από τους πίνακες να συνεχίζει να σφυρίζει. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα σφύριζε με 2 μέτρα και 2 σταθμά.


Αποκορύφωμα η φάση του πέναλτι που επέλεξε ώστε να τελειώσει το ματς οριστικά. Ευτυχώς για μας δυστυχώς για άλλους υπάρχει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.  


2. Ο “Απίθανος” Sportscaster του αγώνα αν βάλει το βίντεο και παρακολουθήσει την περιγραφή του το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη και να σταματήσει αυτό που κάνει. Ελπίζουμε ταυτόχρονα να κοκκινίσει.  


3. 1000 μπράβο στον φανταστικό κόσμο του ΠΑΟΚ που όταν ο Γεωργιάδης αστόχησε στο πέναλτι τον επευφημούσαν συνεχώς όπως και την ομάδα τους.


Είναι οι καλύτεροι και δεν αξίζουν να γίνουν “εκμετάλλευση” από τον οποιοδήποτε στο μέλλον . 


4. Όσο για μας, keep walking.”


   ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button