Ο Δήμος είναι όραμα και ΣΤΟΧΟΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Ιπποκράτης Καμαρίδης παρουσίασε χθες το μεσημέρι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την ιδρυτική διακήρυξη, τις αρχές και τους στόχους της Δημοτικής Παράταξης “ΞΑΝΘΗ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”, σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης μας.

Παραβρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του Ιπποκράτη Καμαρίδη, ανάμεσα τους και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, όπως η κυρία Δημούδη και ο κ. Μαζαράκης. Στο πάνελ ήταν και ο στρατηγός ε.α Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, υπεύθυνος του πολιτικού του γραφείου

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Ιπποκράτης Καμαρίδης παρουσίασε χθες το μεσημέρι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την ιδρυτική διακήρυξη, τις αρχές και τους στόχους της Δημοτικής Παράταξης “ΞΑΝΘΗ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”, σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης μας.

Παραβρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του Ιπποκράτη Καμαρίδη, ανάμεσα τους και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, όπως η κυρία Δημούδη και ο κ. Μαζαράκης. Στο πάνελ ήταν και ο στρατηγός ε.α Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, υπεύθυνος του πολιτικού του γραφείου

 

“Για εμάς ο Δήμος δεν είναι υπόθεση επαγγελματικής ή κοινωνικής ανέλιξης.

Για εμάς ο Δήμος δεν είναι μέσο οικονομικής αποκατάστασης ή αύξησης των εσόδων.

Για εμάς ο Δήμος είναι ΟΡΑΜΑ και ΣΤΟΧΟΣ.

Γιατί ξέρουμε τι θέλουμε και πως θα το υλοποιήσουμε.

Γιατί τα στελέχη της παράταξής μας είναι σε θέση να αναλάβουν απο αύριο τη διοίκηση του Δήμου, χωρίς περιόδους “χάριτος”, χωρίς “εκπτώσεις” στις αρχές και τις αξίες του τόπου και των ανθρώπων του.

Γιατί η “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”, δεν έρχεται ούτε να εκδικηθεί, ούτε και να καπηλευτεί κανέναν και τίποτα.

Η “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”, θέλει να υπογράψει μαζί με τον Πολίτη, μαζί με τον Δημότη, το αύριο της Ξάνθης, το αύριο της Σταυρούπολης, το αύριο και το μέλλον των παιδιών μας”, τόνισε ο κ. Καμαρίδης

 

Ιδρυτική Διακήρυξη Παράταξης

 

Γνωρίζουμε όλοι πως οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν σε μια δύσκολη, από κάθε άποψη, περίοδο, καθώς όλη η χώρα και φυσικά και ο καλλικρατικός δήμος μας, εισπράττει τα καταστροφικά αποτελέσματα από την εφαρμογή του Μνημονίου.

 

Ο καλλικράτης, δεν ήταν μόνο οι συνενώσεις δήμων και ο ορισμός νέων «πρωτευουσών», αυτό δηλαδή που αναδείχθηκε από τις καθεστωτικές δημοτικές παρατάξεις για να αποσιωπηθεί ο πραγματικός του ρόλος.

 

Ήταν η αντίληψη για λιγότερο δημόσιο και περισσότερο κράτος.

 

Αποδείχθηκε τελικά, ότι αποτέλεσε το εργαλείο για την εφαρμογή της πολιτικής του μνημονίου στην αυτοδιοίκηση (βλέπε με δραστική περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης στους Δήμους, απολύσεις εργαζομένων, ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών.)

 

Σε θεσμικό επίπεδο, το πλήγμα για την δημοκρατία και την τοπική συμμετοχή δεν είναι μικρό. Η κρατική χρηματοδότηση μειώθηκε στο 60% των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων.

 

Οι υπηρεσίες λοιπόν, προς τους δημότες, γίνονται λιγότερες, ακριβότερες και χειρότερες, είτε αυτές αφορούν τον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών (βοήθεια στο σπίτι, νοσοκομεία- ΕΟΠΥΥ, δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, κλπ), είτε αφορά την καθαριότητα, την διαχείριση των απορριμμάτων, είτε υπηρεσίες ύδρευσης- αποχέτευσης- συντήρησης πάσης φύσεως και υποδομών, είτε αφορούν συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, και όλα αυτά τα βλέπουμε και τα ζούμε στην καθημερινότητα μας. Και όλα αυτά γίνονται με βασικό κριτήριο τη μείωση δαπανών.

 

Τι σημαίνει αυτό; «οι υπηρεσίες παρέχονται όχι σ’ αυτόν που τις έχει ανάγκη, αλλά σε όποιον έχει να τις πληρώσει».

 

Η Αυτοδιοίκηση οφείλει:

 

• Να υπερασπίζεται την εργασία, το ασφαλιστικό σύστημα, τα δημοκρατικά δικαιώματα

• Να καταδικάζει τον ρατσισμό, τους κοινωνικούς αποκλεισμούς κάθε φύσης και τον κοινωνικό συντηρητισμό

• Να είναι στο πλευρό όλων των εργαζομένων με επιλογές αποφασιστικής αντίστασης απέναντι στο πιο σκληρό «πρόσωπο» της Τρόϊκας και των Ευρωπαίων Εταίρων μας.

• Να ασκήσει πολιτική και όχι απλά να διαχειρίζεται την μιζέρια

 

 

Απευθυνόμενοι στους πολίτες του Δήμου μας τους λέμε:

 

Δε μας αφορούν οι φιλοδοξίες των ανθρώπων και των κομμάτων εξουσίας να βάψουν τον Δήμο στις αποχρώσεις του γαλάζιου ή του πράσινου ή ακόμα και του λευκού, των δήθεν ανεξάρτητων, ελπίζοντας έτσι να καλύψουν κάτω από την μπογιά, τις όποιες ευθύνες τους για τα χάλια της αυτοδιοίκησης. Τις ευθύνες τους για τη μετατροπή της πόλης και των πολιτών σε «χρήστες» και «πελάτες», της όποιας εξουσίας τους.

 

Έχουμε και εμείς χρώματα. Τη σκέψη μας και τη δράση μας τη χρωματίζουν: τα άφθαρτα χρώματα της κοινωνικής δικαιοσύνης, της οικολογίας και του περιβάλλοντος, τα χρώματα της συμμετοχής, της αυτό- οργάνωσης, της αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας.

 

Στην κίνησή μας συμμετέχουν ενεργοί πολίτες, που είναι παρόντες με ιδέες και δράσεις. Έτοιμοι στις μεγάλες επιλογές και αποφάσεις για τον Δήμο, των αξιών της συλλογικής συμμετοχής και συναπόφασης, της αυτοοργάνωσης και της άμεσης δημοκρατίας, της αυτοδιοίκησης , τελικά, όπως εμείς την οραματιζόμαστε. Της αυτοδιοίκησης που σέβεται και εφαρμόζει δίκαια και αξιοκρατικά την άποψη του Πολίτη.

 

Του πολίτη που δεν πιστεύει σε «από μηχανής» θεούς του τύπου «καλλικράτη». Δεν ικανοποιούμαστε και δε βολευόμαστε με τη σημερινή κατάσταση του Δήμου μας, όπου την διαχείριση των κοινών έχουν μεταβάλει σε ένα παζάρι της συναλλαγής, ακολουθούντες τη λογική της διαπλοκής, της μικρο-εξυπηρέτησης, του ρουσφετιού, ακόμη και την πρόσληψη εργαζομένων με συμβάσεις λίγων μηνών.

 

Στις μέρες της ανθρωπιστικής κρίσης και των χιλιάδων ανασφάλιστων συμπολιτών μας, των ολοένα και περισσότερων ανθρώπων που «εξορίζονται» από περίθαλψη, φαγητό, στέγη και ενέργεια, καθώς επίσης και από την εκπροσώπηση του, στην αυτοδιοίκηση, εμείς θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα μπούμε μπροστά στη δημιουργία ενός δικτύου προστασίας: 

 

• Δηλαδή δεν θα επιτρέψουμε κατασχέσεις κατοικίας και προσωποκρατήσεις

 

• Δε θα αφήσουμε κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό

 

• Θα ενισχύσουμε και θα δημιουργήσουμε πραγματικές δομές αλληλεγγύης.

 

• Είμαστε αντίθετοι στα παρατηρητήρια και τις απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων, που ορίζονται από το υπουργείο εσωτερικών και την Τρόικα.

 

 

 

Έχουμε λοιπόν ξεκάθαρες θέσεις.

Έχουμε όμως και προτάσεις.

Προτάσεις που αφορούν κυρίως τον δημότη μας.

Έχουμε άποψη και πρόγραμμα.

 

Αυτό που λείπει, αυτό που καίει τον δημότη μας, είναι ένα χαμόγελο και μια ελπίδα, η ελπίδα για το αύριο.

 

Μια ελπίδα, που θα πηγάζει από την ενεργή ανάμειξη με συμμετοχικές διαδικασίες και η αγωνιστική διεκδίκηση των δημοτών που θα γίνει ανάχωμα στην εφαρμογή του μνημονίου στους Δήμους.

 

Έχουμε επίγνωση της απογοήτευσης που απλώνεται μέρα με τη μέρα στη σκέψη των δημοτών μας.

 

Ακούμε τις φωνές από τα μακρινότερα χωριά των Κιμμερίων για νερό, έως την κραυγή διαμαρτυρίας από πολίτες- ιδιαίτερα τους νέους- της Σταυρούπολης, που έχουν ξεσηκωθεί για την κακή λειτουργία του ενοποιημένου Δήμου πια, που απαξίωσε ότι είχε δημιουργηθεί για την περιοχή εκεί από τον προηγούμενο Δήμο Σταυρούπολης.

 

Προτεραιότητα στις προτάσεις μας έχουν:

• Θέματα που αφορούν την υγεία, 

• την ύδρευση, την αποχέτευση

• τα απορρίμματα

• την παιδεία και τον πολιτισμό

• Την αγροκτηνοτροφία, τις εναλλακτικές μορφές αγροτικών καλλιεργειών και τον τουρισμό.

Ξέρουμε όμως ότι όλα αυτά, θα τα συναποφασίσουμε, θα τα απαιτήσουμε και θα τα εφαρμόσουμε μαζί με τους Δημότες μας.

Εμείς θα παλέψουμε γιατί θέλουμε ένα Δήμο, στον οποίο οι δημότες θα μπορούν να αποφασίζουν και να υλοποιούν τις όποιες αποφάσεις τους…

Αυτό πρεσβεύει η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και αυτές είναι οι δεσμεύεις της!

 

 

Ιεραρχούμε…

 

Στην ιεράρχηση των προβλημάτων του Δήμου μας ως πρώτο πρόβλημα τα απορρίμματα,  το πρόβλημα της ποιότητας της ύδρευσης και το αποχετευτικό, και η ασφάλεια των πολιτών.

Οι λύσεις των προβλημάτων που προτείνονται από εμάς: 
για τα απορρίμματα. η ορθή τους διαχείριση. Κατ’ οίκον Ανακύκλωση,  κομποστοποίηση με κίνητρα και φυσικά η ασφαλή τους μεταφορά σε χώρους συγκέντρωσης για την τελική διαχείριση. 
για την ύδρευση. Η ποιότητα του νερού παραμένει χαμηλή. Η τιμή όμως παραμένει εξαιρετικά υψηλή και τούτο δημιουργεί την ανισότητα. Συνεπώς πρέπει να γίνουν νέες γεωτρήσεις και να τεθούν νέα προγράμματα τοποθέτησης φίλτρων τρίτης γενιάς, προκειμένου το νερό να φθάνει σε κάθε σπίτι χωρίς κίνδυνο για την υγεία, χωρίς κίνδυνο για τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού.  
στο αποχετευτικό. Το πρόβλημα αφορά τις παράνομες συνδέσεις κατοικιών και επιχειρήσεων στο κεντρικό σύστημα ομβρίων, καθώς και στην κακή συντήρηση των αγωγών, ενώ οικισμοί ακόμη δεν έχουν κεντρικό σύστημα. Αμεση λοιπόν αποσύνδεση των παράνομων συνδέσεων, επιβολή προστίμων στους παρανομούντες, συντήρηση όλων των δυκτίων αλλά και αντικατάστασή τους όπου επιβάλλεται, δημιουργία συστημάτων αποχέτευσης σε οικισμούς που ακόμη λειτουργούν με πρότυπα της εποχής του… ’60!
Για την ασφάλεια. Η λύση είναι το επαρκές δίκτυο φωτισμού,  αύξηση της πεζής αστυνόμευσης τόσο των δημοτικών αστυνομικών, όσο και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση, των ομάδων «ΔΙΑΣ», έτσι ώστε να αποτρέπεται η παραβατικότητα. Δεν αποκλείουμε και την περίπτωση της ιδιωτικής αστυνόμευσης.  
Τοπική ανάπτυξη. εκμετάλλευση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τουριστικό σχέδιο, επιχειρηματικές δραστηριότητες του Δήμου, σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Ανάπτυξη πρωτογενούς τομέα με προβολή τοπικών προϊόντων.

Τέλος, στις προτάσεις για την ενίσχυση των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών του Δήμου μας, θεσμοθετούμε  τη δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου, αλλά και την παροχή κοινωνικοϊατρικών υπηρεσιών με τη δημιουργία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ.

 

Αξιώνουμε και προωθούμε:

Ο δημότης να συνεχίσει να συμμετέχει και να προτείνει αλλά και να συμβουλεύεται για τις υποθέσεις του από το γραφείο του πολίτη, το οποίο θα λειτουργήσει στο Δήμο. 
Το γραφείο αυτό θα στελεχωθεί αξιοκρατικά από επιστήμονες συνδημότες μας. Από νέα παιδιά που με τις εξειδικευμένες τους γνώσεις θα συμβάλλουν στην ανοδική πορεία του Δήμου μας.    
Στόχος του γραφείου θα είναι η ένταξη δημοτικών έργων και ατομικών επιχειρήσεων σε επιδοτούμενα ευρωπαϊκά και άλλα αναπτυξιακά προγράμματα. 
Όραμα και στόχος μας είναι η δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης των τομέων παραγωγής και των υποδομών. 
Η ισόρροπη ανάπτυξη ολόκληρου του Δήμου με σαφή ορισμό ζωνών.
Ο ολοκληρωμένος και ισότιμος σχεδιασμός που θα αφορά το σύνολο του Δήμου.
Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους τους Ξάνθιώτες και η λύση τους επιτακτική. 
Λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε τοπικής κοινότητας η οποία πρέπει και δικαιούται να διατηρήσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.
Είναι επιβεβλημένο να μπουν επιτέλους οι βάσεις για έναν σοβαρό σχεδιασμό με προοπτική και σε βάθος χρόνου.

Τα πρώτα άμεσα υλοποιήσιμα σημεία
του προγραμματισμού μας

 

1. Σύσταση γραφείου διαμεσολάβησης που θα απαρτίζεται από έμπειρους νομικούς και τραπεζικούς, θα εξυπηρετεί τον πολίτη του δήμου μας επιλύοντας ό,τι πρόβλημα έχει σχέση με τις οφειλές του προς τις τράπεζες, το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία

Χωρίς καμία επιβάρυνση των δημοτών.

2. Έκδοση κάρτας υγείας, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου, που θα εξυπηρετεί όλους τους άνεργους και ανασφάλιστους συνδημότες μας, και θα καλύπτει την πρωτοβάθμια περίθαλψη (επισκέψεις σε ιατρούς, εξετάσεις σε διαγνωστικά κέντρα και μικροβιολογικά εργαστήρια). 
Χωρίς καμία επιβάρυνση των δημοτών.

3. Κάλυψη με φωτοβολταϊκά συστήματα στις στέγες των δημοτικών κτιρίων, που σαν αποτέλεσμα θα έχει, την αύξηση του εισοδήματος στο δήμο, τέτοιο, που από τα έσοδα αυτά οι υποχρεώσεις για συντήρησή τους θα είναι τόσο ικανοποιητικές ώστε να μην επιφέρουν πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις στους δημότες μας. 

4. Αναδιοοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Καρναβαλιού και των Γιορτών Παλιάς Πόλης, θέσπιση εξ’ αρχής των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, δημιουργία νέων πολιτιστικών θεσμών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

 

5. Δημιουργία Γραφείου Τουριστικής Προβολής Παλιάς Πόλης της Ξάνθης και Ορεινής Σταυρούπολης, με στη στελέχωση Ξεναγών αλλά και στελεχών Τουριστικής Διοίκησης, δίνοντας οικονομική ώθηση στους «μαγνήτες» προσέλευσης των επισκεπτών της Ξάνθης.

 

6. Προώθηση των αγροτικών μας προϊόντων μέσω εκθέσεων εγχώριων και διεθνών, με αποτέλεσμα την οικονομική ενίσχυση των δημοτών και την αναγνώριση του δήμου μας, αλλά και δημιουργία Γραφείου Αγροτικής Πολιτικής, όπου εξειδικευμένοι γεωπόνοι θα συνδράμουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στην παροχή συμβουλών και υποστήριξης σε νέους αγρότες για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών καλλιέργειας στην Ορεινή Ζώνη του Δήμου μας, την ευρύτερη περιοχή της Σταυρούπολης.

 

 

Νοικοκυρεύουμε το Δήμο μας…

 

-Επικαιροποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Δήμου Ξάνθης

-Μείωση των λειτουργικών Εξόδων κατά 25%, χωρίς τη μείωση αποδοχών των εργαζομένων.

-Αύξηση των δημοτικών Εσόδων κατά 20% απο τις εκκρεμμούσες οικονομικές υποθέσεις και την καλύτερη αξιοποίηση της δημοτικής και δημόσιας περιουσίας, αλλά και με αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών και προγραμμάτων.

-Εφαρμογή του Διεθνούς Λογιστικού Πρότυπου, για την ανάδειξη της καθαρής θέσης του δήμου έναντι των δημοτών και της περιουσίας του.

-Ο προϋπολογισμός και ο απολογισμός του Δήμου, γίνεται επιτέλους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ και όχι ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ όπως μέχρι σήμερα.

-Θεσπίζουμε νέο τρόπο πληρωμών στο Δήμο, προωθώντας μία ορθή ροή εξοφλήσεων των υποχρεώσεων προς τους προμηθευτές μας.

-Παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση τις δραστηριότητες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων, ελέγχοντας όλους τους αιρετούς αλλά και τους διοικητικούς.

 

 

 

Βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης…

 

-Δημιουργούμε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας εντός της Ενοποιημένης Πλατείας, τις ώρες αιχμής των εμπορικών καταστημάτων και οι οποίοι θα πεζοδρομούνται για το υπόλοιπο της ημέρας.

-Συγκροτούμε συγκεκριμένο ωράριο ανεφοδιασμού των εμπορικών καταστημάτων σε ώρες που δεν εμποδίζουν την ροή των υπολοίπων δημοτών.

-Προστατεύουμε το πράσινο της πόλης

-Αναπλάθουμε παρατημένους χώρους και αξιοποιούμε το «Περιαστικό Αλσος», αλλά και το «Δάσος Ευμοίρου».

-Προστατεύουμε τα αδέσποτα και τα εντάσσουμε στο σύνολο, χωρίς ακραίες ενέργειες και χωρίς την εμπορευματοποίηση της «προστασίας» όπως την θέλουν κάποιοι στη διεθνή σκηνή των ΜΚΟ.

-Ανταλλάσουμε εκτάσεις και οικόπεδα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές για τη δημιουργία και επιπλέον χώρων πρασίνου, γιατί τα παιδιά μας, πρέπει να ξαναζήσουν στις «αλάνες» της δικής μας εποχής…

-Τροποποιούμε το Σχέδιο Πόλης και διαμορφώνουμε επιπλέον χώρους πάργκινκ γύρω και πέρα απο το κέντρο, που σε συνδυασμό με την αστική συγκοινωνία λύνουμε το μείζον πρόβλημα του παρκαρίσματος των οχημάτων.

-Βελτιώνουμε την προσβασιμότητα των ήδη υπαρχόντων χώρων πρασίνου και κοινόχρηστων χώρων για τα ΑΜΕΑ αλλά και για υπερήλικες.

 

 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

 

Υπογράφουμε μία νέα συμφωνία με τον Πολίτη, χωρίς υποσχέσεις άνευ αντικρίσματος.

Δημιουργούμε κλίμα εμπιστοσύνης, καταρχήν με πλήρη διαφάνεια και εντιμότητα απέναντι στο δημοτικό χρήμα και τη δημοτική περιουσία.

Αξιοποιούμε όλο το τοπικό επιστημονικό προσωπικό με δημόσιες προσκλήσεις και όχι αναθέσεις σε ημετέρους!

Καταργούμε κάθε σχέση εξάρτησης του πολίτη με το δήμο, προκειμένου τα αυτονόητα και οι υποχρεώσεις του Δήμου να γίνονται «ρουσφέτι» προς το δημότη.

Συστήνουμε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και ενεργοποιούμε τον αδρανή ρόλο του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ του ΔΗΜΟΤΗ, απο πρόσωπο που θα είναι γνώστης της Αυτοδιοίκησης και θα προωθεί τα αιτήματα και τις θέσεις των Δημοτών.

Για εμάς ο Δήμος δεν είναι υπόθεση επαγγελματικής ή κοινωνικής ανέλιξης.

Για εμάς ο Δήμος δεν είναι μέσο οικονομικής αποκατάστασης ή αύξησης των εσόδων.

Για εμάς ο Δήμος είναι ΟΡΑΜΑ και ΣΤΟΧΟΣ.

Γιατί ξέρουμε τι θέλουμε και πως θα το υλοποιήσουμε.

Γιατί τα στελέχη της παράταξής μας είναι σε θέση να αναλάβουν απο αύριο τη διοίκηση του Δήμου, χωρίς περιόδους «χάριτος», χωρίς «εκπτώσεις» στις αρχές και τις αξίες του τόπου και των ανθρώπων του.

Γιατί η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», δεν έρχεται ούτε να εκδικηθεί, ούτε και να καπηλευτεί κανέναν και τίποτα.

Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», θέλει να υπογράψει μαζί με τον Πολίτη, μαζί με τον Δημότη, το αύριο της Ξάνθης, το αύριο της Σταυρούπολης, το αύριο και το μέλλον των παιδιών μας. 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button