Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ξάνθης ευχαριστεί

Ο Δ/ντής,  ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ξάνθης ευχαριστούν τους οδηγούς ταξί του Συνεταιρισμού Ασυρματοφόρων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης Αυτοκινητιστών Ν. Ξάνθης, “EYRO-TAXI”, για την αναγκαία και πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., την ημέρα της εθνική επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ο Δ/ντής,  ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ξάνθης ευχαριστούν τους οδηγούς ταξί του Συνεταιρισμού Ασυρματοφόρων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης Αυτοκινητιστών Ν. Ξάνθης, “EYRO-TAXI”, για την αναγκαία και πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., την ημέρα της εθνική επετείου της 25ης Μαρτίου. Χάρη στη δική τους συνεισφορά οι μαθητές συμμετείχαν στη μαθητική παρέλαση και στις εκδηλώσεις (εκκλησιασμός, κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία, το πανηγυρικό της ημέρας) στη Γενισέα και για πρώτη φορά φέτος και στη μαθητική παρέλαση στη πόλη της Ξάνθης. 

Η ενέργειά τους αυτή έρχεται να προστεθεί στην από σειράς ετών άριστη σχέση συνεργασίας μεταξύ του σχολείου και των φίλων οδηγών, η οποία συνεισφέρει στη χαρά της συμμετοχής στους μαθητές μας και μας δίνει ελπίδα και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.

 

 

Ο Διευθυντής

 

 

Ψωμακέλης Κλεομένης

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button