Τα νέα του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης

Με 24 κολυμβητές της Προαγωνιστικής και Αγωνιστικής κατηγορίας ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης θα συμμετέχει σε φιλική ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη στις 16 και 17-5-2009.

Με 24 κολυμβητές της Προαγωνιστικής και Αγωνιστικής κατηγορίας ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης θα συμμετέχει σε φιλική ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη στις 16 και 17-5-2009.


Τους αγώνες διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (Ο.Φ.Θ.Α.) σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Αν.Μακεδονίας & Θράκης. Ο Ο.Φ.Θ.Α. παρέδωσε την γραπτή πρόσκληση στον έφορο κολύμβησης του Κ.Ο.Ξ. κατά τη διάρκεια των χειμερινών αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών που διεξήχθησαν στην Καβάλα την 21 και 22-3-2009, μέσα σε κλίμα φιλικό και ευδιάθετο όπως αρμόζει στους αθλητικούς χώρους, τονίζοντας πάνω απ’ όλα την ευγενή άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Ο.Ξ. δέχτηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση, στηρίζοντας μ’ αυτή τη συμμετοχή τους αγώνες ενός συλλόγου που ανήκουμε σε κοινή Κολυμβητική περιφέρεια. Άλλωστε είναι ευκαιρία για μία μοναδική συνάντηση και των δύο κατηγοριών – αγωνιστικής και προαγωνιστικής – ταυτόχρονα.


Προπονήσεις τμημάτων


Οι ομάδες μας προπονητικά είναι έτοιμες, εφόσον οι προπονήσεις όλων των τμημάτων κολύμβησης του συλλόγου μας συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της εορτής του Πάσχα, δίνοντας την ευκαιρία στους κολυμβητές να χαρούν τις προπονήσεις ξεκούραστοι και χωρίς άγχος, αφού, λόγω των διακοπών, ήταν απαλλαγμένοι από τις υποχρεώσεις του σχολείου.


Προσδοκίες Κ.Ο.Ξ.


Ο χειμώνας έφυγε γράφοντας ένα γεμάτο επιτυχίες αγωνιστικό ημερολόγιο για τον Κ.Ο.Ξ. . Η άνοιξη, με το αγωνιστικό πρόγραμμα για όλα τα τμήματα, διαγράφεται με αισιόδοξα μηνύματα, αφού βρίσκει τους αθλητές μας προπονημένους με διάθεση και αγάπη για το άθλημα που επέλεξαν.


Αγώνες και διασκέδαση


Οι αθλητές χαίρονται για τη συμμετοχή τους στους αγώνες διότι μ΄ αυτόν τον τρόπο καρποφορούν αγωνιστικά οι προσπάθειες που γίνονται στις καθημερινές προπονήσεις. Και βέβαια χαίρονται διπλά διότι θα ταξιδέψουν στην πόλη που θα τους φιλοξενήσει, με λεωφορείο, με συνοδούς από το σύλλογο και φυσικά θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο.


Πρόγραμμα αγώνων


Η αυλαία της κολυμβητικής σεζόν πέφτει στα μέσα Ιουλίου, περίοδος που γίνονται οι τελευταίοι επίσημοι αγώνες υπό την αιγίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδας. Ως τότε το πρόγραμμα των αγώνων του συλλόγου είναι πλούσιο. Αρχίζοντας από την αγωνιστική κατηγορία θα πρέπει να πούμε ότι θα συμμετέχει στην έκτακτη ημερίδα ορίων την 23/5/2009 και στην τακτική ημερίδα την 13 και 14/6/2009. Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η προαγωνιστική κατηγορία η οποία θα συμμετέχει στην ημερίδα κατάταξης προαγωνιστικών κατηγοριών την 30/5/09 και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγορών στις 20 και 21/6/2009. Οι παραπάνω αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο υπερσύγχρονο Ολυμπιακών προδιαγραφών Κολυμβητήριο Καβάλας. Βέβαια υπάρχει πρόγραμμα αγώνων και για τις κατηγορίες ακαδημίας και φυτωρίου για τις οποίες είμαστε σε συνεννόηση με όμορους νομούς για την διεξαγωγή διασυλλογικών αγώνων.



 


Χωρίς νικητή


το Πανθρακικός – SKODA ΞΑΝΘΗ


Φιλικό παιχνίδι εναντίον του Πανθρακικού περιλάμβανε το πρόγραμμα για την SKODA ΞΑΝΘΗ.


Μια αναμέτρηση που έδωσε την δυνατότητα στους προπονητές να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και σε παίχτες που προπονούνται με τις ομάδες και δίνουν τα διαπιστευτήρια τους. Από πλευράς SKODA ΞΑΝΘΗ αγωνίστηκαν οι Ζαρογιάννης και Νάνος.


Παράλληλα ήταν η 2η συνάντηση των δύο ομάδων την τελευταία εβδομάδα καθώς είχε προηγηθεί η 45λεπτη σύγκρουση στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA που είχε βρει νικητές τους Κομοτηναίους με 1-0.


Για τους φιλοξενούμενους σε ακόμη μια αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Χουάν Ραμόν Φερναντές στο αριστερό άκρο της άμυνας και δείχνει ολοένα να προσαρμόζεται σε απαιτήσεις της νέας τους ομάδας. Επίσης αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων συμμετείχαν στο παιχνίδι και άφησαν θετικές εντυπώσεις.


Το σκορ άνοιξε στο 50ο λεπτό όταν σε μια φάση διαρκείας ο Πόνσε εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια και με σουτ σε άδεια εστία έκανε το 1-0. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Θανάσης Κωστούλας λίγο πριν ο διαιτητής της συνάντησης Μιχάλης Ντάκος σφυρίξει την λήξη της αναμέτρησης με σουτ από το ύψος του πέναλτι.


Πανθρακικός: Τακίδης, Αργυρίου, Μπαχαρίδης, Αγγελόπουλος, Κανωτίδης, Ολίσε, Γήττας, Πόνσε, Βιντάλ, Ντιαλό, Ματέι.


SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος (70 Λοντίγκιν), Μπέρτος (64 Νάνος), Κωστούλας, Βάλλας (66 Μάνταλος), Φερναντέζ, Κοτίτσας, Ριζογιάννης (54 Χασάνογλου), Παπαδόπουλος (46 Ζαρογιάννης), Πόι (60 Τσουμάνης), Σουάνης, Ντοριβάλ.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button