Πυροβόλησαν και ακρωτηρίασαν αρκουδάκι

Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν αρκουδάκι δύο ετών, την ώρα που στο δάσος έκαναν την βόλτα τους ανυποψίαστοι πολίτες. Περιπατητές στην περιοχή Λειβαδίτη άκουσαν τους πυροβολισμούς και λίγο αργότερα εντόπισαν το νεκρό ζώο να κείτεται σε μια λίμνη αίματος. Στη συνέχεια κατήγγειλαν το περιστατικό στον “Αρκτούρο”, εθελοντές του οποίου εξέτασαν το αρκουδάκι. Όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και ήταν ακρωτηριασμένο στα δύο μπροστινά του πόδια.

Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν αρκουδάκι δύο ετών, την ώρα που στο δάσος έκαναν την βόλτα τους ανυποψίαστοι πολίτες.


Περιπατητές στην περιοχή Λειβαδίτη άκουσαν τους πυροβολισμούς και λίγο αργότερα εντόπισαν το νεκρό ζώο να κείτεται σε μια λίμνη αίματος. Στη συνέχεια κατήγγειλαν το περιστατικό στον “Αρκτούρο”, εθελοντές του οποίου εξέτασαν το αρκουδάκι. Όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και ήταν ακρωτηριασμένο στα δύο μπροστινά του πόδια.


Πρόκειται για το έκτο θύμα αρκούδας τη φετινή χρονιά στην ίδια περιοχή. Στην ευρύτερη ορεινή περιοχή της Ροδόπης ζουν περίπου 20-30 αρκούδες, κάτι που αναδεικνύει στο δεύτερο μεγαλύτερο βιότοπο αρκούδας στη χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button