Ειδήσεις

195 νέα οχήματα εντάχθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

Πρόκειται για οχήματα διαφόρων τύπων που κατανέμονται σε Υπηρεσίες σε όλη τη χώρα
(120) από τα οχήματα αυτά κατανεμήθηκαν σε Υπηρεσίες Τροχαίας σε Αττική, Βόρειο Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δυτική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Ιόνια Νησιά και Ήπειρο.
(406) ακόμα υπηρεσιακά οχήματα προμηθεύεται η Ελληνική Αστυνομία τους επομένους μήνες

Παρελήφθησαν (195) νέα οχήματα διαφόρων τύπων που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Πρόκειται για:

(120) υπηρεσιακά αυτοκίνητα τύπου “SUV”, τα οποία κατανεμήθηκαν σε Υπηρεσίες Τροχαίας σε Αττική, Βόρειο Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δυτική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Ιόνια Νησιά και Ήπειρο. Τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 «ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ».

(40) 9θέσια αυτοκίνητα τύπου “VAN”, τα όποια κατανεμήθηκαν σε Υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης και μετανάστευσης σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, Κρήτη, Ιόνια Νησιά και Ήπειρο. Τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

(18) 20θέσια λεωφορεία, τα όποια ομοίως κατανεμήθηκαν σε Υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης και μετανάστευσης σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο και Κρήτη. Και τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

(10) υπηρεσιακά οχήματα μεταφοράς αστυνομικών σκύλων που αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας και (7) συμβατικά αυτοκίνητα που αποκτήθηκαν μέσω του τακτικού προϋπολογισμού για την κάλυψη αναγκών Υπηρεσιών του Αρχηγείου.

Η Ελληνική Αστυνομία παραλαμβάνει τους επομένους μήνες άλλα (406) οχήματα και συγκεκριμένα (354) περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα, (43) οχήματα τύπου van και (9) δίκυκλες μοτοσικλέτες.
Με την προσθήκη των οχημάτων ενισχύεται σημαντικά ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας, αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών του Σώματος και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button