ΞΑΝΘΗ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-2

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και της Δόξας Δράμας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και δοκίμασε διάφορα συστήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στα χαρακτηριστικά του αγώνα η πρώτη – έστω κι ανεπίσημη – εμφάνιση του Στεφάν Νταρμπιόν με την φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ και η επιστροφή του Κώστα Φλίσκα στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του.

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και της Δόξας Δράμας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και δοκίμασε διάφορα συστήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στα χαρακτηριστικά του αγώνα η πρώτη – έστω κι ανεπίσημη – εμφάνιση του Στεφάν Νταρμπιόν με την φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ και η επιστροφή του Κώστα Φλίσκα στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του. Ενάντια στην πρώην ομάδα τους αγωνίστηκαν οι Μάρκο Μαρκόφσκι και Δήμος Μπαξεβανίδης.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Κάπελ για τους φιλοξενούμενους μπορεί να άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με μακρινό σουτ, όμως ο Σταύρος Σταθάκης ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε στο 40’ με πανέμορφο ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη ο Αραβίδης (73’) εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 1-2 για να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Σουάνης στο 78’ στο τελικό 2-2.

 

Φάσεις – γκολ

Στο 2ο λεπτό ο Μάρα βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά άνοιξε το κοντρόλ και η ευκαιρία χάθηκε με τον Σερεμέτ να απομακρύνει τον κίνδυνο. Στο 15’ ο Κάπελ με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-1.
Στο 26’ ο Μαρκόφσκι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό και ο τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 28’ ο Μαρκόφσκι από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 40’ ο Σταύρος Σταθάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ και με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κάνοντας το 1-1.
Στο 46’ η κεφαλιά του Σταθάκη ήταν άστοχη.

Στο 51’ σουτ του Λεάντρο μετέτρεψε σε κόρνερ ο Λυμπερόπουλος.

Στο 64’ σουτ του Μαρσελίνιο έξω από την περιοχή απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Στο 71’ γκολ που πέτυχε ο Καζάκης μετά από κάθετη του Μπέρτου ακυρώθηκε σαν off side.

Στο 73’ μετά από λάθος της άμυνας ο Αραβίδης με πλασέ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-2.

Στο 78’ πέναλτι κέρδισε ο Καζάκης και το εκτέλεσε εύστοχα ο Σουάνης για να κάνει το 2-2.
Στο 88’ ο Μαρκόφσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το τρίτο γκολ της SKODA ΞΑΝΘΗ. Στο 89’ σουτ του Σουάνη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

 

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος (75’ Ζαρόπουλος), Εντιμάρ (71’ Τσουμάνης), Μπαξεβανίδης (56’ Μπέρτος), Κομεσίδης (71’ Γκατσολάρι), Σταθάκης (75’ Γούτας), Ντάνι (64’ Βασιλακάκης), Ντίκα (46’ Νταρμπιόν), Μάρα (56’ Καζάκης λ.τ. 78’ Μαρκόφσκι), Μαρσελίνιο (75’ Καθάριος), Πόι (64’ Φλίσκας), Μαρκόφσκι (56’ Σουάνης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σερεμέτ, Στεριανός, Σικαλιάς, Μπριλάκης, Βέρτζος, Ντε Λίμα, Λεάντρο, Κάπελ, Τοπούζης, Τριποτσέρης, Αραβίδης. Έπαιξαν και οι: Δαύκος, Θεοδωρόπουλος, Νιαρος, Κουμπρογλου, Ερος, Πιτσόκο, Μαρκόπουλος, Βάντερσον, Ρούτσης.

 

Στην Εθνική Ελπίδων και ο Βλαχοδήμος

Μαζί με τους ξανθιώτες Πέτρο Μάνταλο και Γιούρι Λοντίγκιν θα ταξιδέψει στη Λευκορωσία και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε και τρίτο παίκτη από την SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει την Τρίτη στο Μπόρισοφ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button