Το μυαλό στον Αστέρα

Μετά την αποθεραπεία της Κυριακής και το ρεπό της Κ. Δευτέρας, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στο προπονητήρι της SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Τρίτης. Η νικηφόρα αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό υπάρχει μόνο σαν ευχάριστη ανάμνηση και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της ξανθιώτικης ομάδας θέλουν να συνδυαστεί με μία νέα εντός έδρας επιτυχία το ερχόμενο Σάββατο. Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης των ποδοσφαιριστών του, έριξε το βάρος στις ασκήσεις κατοχής μπάλας και στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων με διαφορετικά γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Μετά την αποθεραπεία της Κυριακής και το ρεπό της Κ. Δευτέρας, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στο προπονητήρι της SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Τρίτης. Η νικηφόρα αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό υπάρχει μόνο σαν ευχάριστη ανάμνηση και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της ξανθιώτικης ομάδας θέλουν να συνδυαστεί με μία νέα εντός έδρας επιτυχία το ερχόμενο Σάββατο. Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης των ποδοσφαιριστών του, έριξε το βάρος στις ασκήσεις κατοχής μπάλας και στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων με διαφορετικά γκρουπ ποδοσφαιριστών. Το… απουσιολόγιο της SKODA ΞΑΝΘΗ είναι “λευκό” μιας και δεν υπάρχουν προβλήματα.

 

Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου

 

Το βράδυ της Κ. Δευτέρας στην εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» στις 21:30 στα Novasports 1 & Novasports 1 HD, προβλήθηκε το 9ο ντοκιμαντέρ της σειράς «Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου» που ήταν αφιερωμένο στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Το επεισόδιο θα επαναπροβληθεί σήμερα Τρίτη και ώρα 20:30 από το Novasports 1 & Novasports 1 HD, την Πέμπτη στις 19:00 από τα κανάλια Novasports 2 & Novasports 2 HD και το Σάββατο στις 15:30 από τα κανάλια Novasports 1& Novasports 1 HD (πριν τον αγώνα SKODA ΞΑΝΘΗ – Αστέρας Τρίπολης).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button