Ασκήσεις τακτικής

Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ για την Τετάρτη. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνέχισαν να δουλεύουν προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για το νέο εντός έδρας παιχνίδι, αυτό του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» (17:15). Ο Νίκος Κεχαγιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του και το πρωινό της Τετάρτης μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και το passing game έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής.

Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ για την Τετάρτη. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνέχισαν να δουλεύουν προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για το νέο εντός έδρας παιχνίδι, αυτό του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» (17:15). Ο Νίκος Κεχαγιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του και το πρωινό της Τετάρτης μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και το passing game έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής. Τόσο στον αμυντικό τομέα, όσο και στην επιθετική ανάπτυξη ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του.

 

Η παράδοση της νέας φανέλας στην Εθνική Ελλάδος

και η νέα πρόκληση για τον Χρήστο Πασχαλάκη

 

Η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας αποκαλύφθηκε την Κ. Δευτέρα στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, σε ένα πρωτότυπο λανσάρισμα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Αγ. Κοσμά.

Την παράδοση της νέας φανέλας στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Γιώργο Καραγκούνη έκανε ο ποδοσφαιριστής της SKODA ΞΑΝΘΗ Χρήστος Πασχαλάκης που διακρίθηκε στον ελληνικό τελικό του The Chance, το διεθνές τουρνουά της Nike για την αναζήτηση ποδοσφαιρικών ταλέντων. Ο νεαρός παίκτης της ξανθιώτικης ομάδας από αύριο θα βρίσκεται για 3 μέρες στην Αγγλία για το Nike Chance Global Showcase και θα παλέψει να μπει στην τελική 16άδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button