ΣΧΟΛΕΙΑ – ΠΗΓΑΣΟΣ – ΠΟΔΗΛΑΤΟ ……

Σε ένα κοινό από 100 και πλέον δασκάλους, στο ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και στην διοργάνωση που ανέλαβε το Γραφείο Σχολικών δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπ/σης Ν. Ξάνθης και η υπεύθυνη  κ. Ε. Χαμαλίδου, ο ΠΗΓΑΣΟΣ παρουσίασε την συνεργασία με τα σχολεία και τα αντίστοιχα προγράμματα που ασχολούνται με το ποδήλατο και την κυκλοφοριακή αγωγή.

Σε ένα κοινό από 100 και πλέον δασκάλους, στο ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και στην διοργάνωση που ανέλαβε το Γραφείο Σχολικών δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπ/σης Ν. Ξάνθης και η υπεύθυνη  κ. Ε. Χαμαλίδου, ο ΠΗΓΑΣΟΣ παρουσίασε την συνεργασία με τα σχολεία και τα αντίστοιχα προγράμματα που ασχολούνται με το ποδήλατο και την κυκλοφοριακή αγωγή. Με περισσότερες από 20 σχολικές μονάδες να «συντονίζονται»  φέτος με το πρόγραμμα δράσεων του Ξανθιώτικου συλλόγου, ο ΠΗΓΑΣΟΣ αποτελεί «παράδειγμα καλής πρακτικής» στον τομέα της αλληλοσυνεργασίας και υπόδειγμα αναφοράς ανάμεσα σε σχολεία και κοινωνικούς φορείς και συλλόγους.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η προθυμία του ΠΗΓΑΣΟΥ να παρευρεθεί και να ενημερώσει όλα τα σχολεία και τους μαθητές που θα θελήσουν να προσκαλέσουν την «εκπαιδευτική ομάδα» του συλλόγου, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάστηκε από το διδασκαλικό κοινό για την διάθεση επίσκεψης στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Ν.Ζυγό, που σύντομα αναμένεται να παραδοθεί σε «κυκλοφορία».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button