Αλληλεγγύη στο λαό της Κεφαλονιάς

Η πρωτοβουλία της Γραμματείας Ξάνθης του Π.Α.ΜΕ.  να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Εργατικού  Κέντρου Κεφαλλονιάς και να συλλέξει από τον Ξανθιώτικο λαό, τρόφιμα, ρουχισμό, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς του νησιού αγκαλιάστηκε από το σύλλογο Γυναικών Ξάνθης (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, ΟΓΕ) το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) και την ΠΑΣΕΒΕ (Πανελλήνια Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ).  Έτσι με συντονισμένες δράσεις στις οποίες υπήρξε συγκινητική ανταπόκριση των απλ

Η πρωτοβουλία της Γραμματείας Ξάνθης του Π.Α.ΜΕ.  να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Εργατικού  Κέντρου Κεφαλλονιάς και να συλλέξει από τον Ξανθιώτικο λαό, τρόφιμα, ρουχισμό, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς του νησιού αγκαλιάστηκε από το σύλλογο Γυναικών Ξάνθης (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, ΟΓΕ) το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) και την ΠΑΣΕΒΕ (Πανελλήνια Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ).  Έτσι με συντονισμένες δράσεις στις οποίες υπήρξε συγκινητική ανταπόκριση των απλών ανθρώπων της Ξάνθης συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Λαϊκής Επιτροπής Ξάνθης στην οδό Ηφαίστου 13 δεκάδες κιβώτια υλικών τα οποία αποστέλλονται σήμερα 24 Φλεβάρη 2014 στην Κεφαλλονιά.

Ένα πελώριο ευχαριστώ στον κ. Οδυσσέα Δοβρίδη ο οποίος διέθεσε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της μεταφορικής του εταιρείας και τα συγκεντρωθέντα υλικά θα μεταφερθούν δωρεάν.

Η δράση υπέρ των σεισμοπλήκτων θα συνεχιστεί και με νέες μορφές από τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. και των λοιπών συσπειρώσεων. 

Ήδη η δεύτερη αποστολή θα περιλάβει υλικά τα οποία συγκεντρώνουν από το υστέρημά τους οι δάσκαλοι και οι γονείς  των μαθητών των μειονοτικών σχολείων του νομού.

Τα υλικά συγκεντρώνονται στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής Ηφαίστου 13, καθημερινά: πρωί (10 πμ – 1 μμ), απόγευμα (6 μμ – 10 μμ).

Επίσης όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα

6937414409, 6946003511, 6970514654.

Επίσης:

Το Εργατικό  Κέντρο Κεφαλονιάς έχει ανοίξει λογαριασμό για όσα συνδικάτα,  εργαζόμενους θέλουν να ενισχύσουν και οικονομικά τους πληγέντες από τον σεισμό.

Ο αριθμός είναι :

 

Αριθμ. Λογαριασμού : 315 / 296119 – 93

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

 

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

(ενίσχυση σεισμοπαθών κεφαλονιάς 2014)

 

IBAN :GR3501103150000031529611993

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button