Αγώνας Σπόρ

Η αποβολή του Φασίδη στοίχισε τον ΑΟΞ

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Superleague 1, η Xanthi FC γνώρισε την ήττα με 0-1 από την ΑΕΚ στον αγώνα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (14/12) στο Xanthi FC Arena. Σε μία αναμέτρηση χωρίς πολλές ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Γαλανόπουλο στο 84ο εκματαλλευόμενοι και την αριθμητική τους υπεροχή από το 77′ όταν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Φασίδης. Παρά την προσπάθειά τους οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό από το πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν μεγάλες ευκαιρίες αφού στο 16′ το σουτ του Ολιβέιρα και στο 20′ αυτό του Λιβάγια δεν ανησύχησαν τον Άμπαντ που μπλόκαρε και στις δύο περιπτώσεις. Στην επανάληψη, στο 46′ ο Άμπαντε απέκρουσε δύσκολα στη δεξιά του γωνία το σουτ του Κρίστιτς. Στο 62′ ο προωθημένος Σόσα έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να μην βρίσκει στόχο. Στο 64′ η κεφαλιά του Μαλεζά μετά το φάουλ του Μπαριέντος πέρασε άουτ. Το 0-1 έγινε από τον Γαλανόπουλο στο 85′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), με α’ βοηθό τον Πέτρο Πάτρα (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Θόδωρος Αϊναλή (ΕΠΣ Μακεδονίας), 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Καραντώνη (ΕΠΣ Ημαθίας), διαιτητή VAR τον Γιώργο Τζοβάρα (ΕΠΣ Φθιώτιδας) και διαιτητή AVAR τον Κωνσταντίνο Καλαμπόκη (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Σόσα, Φασίδης, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Λισγάρας (86′ Εντουάρντο), Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς (73′ Ντε Αμορίμ), Μπαριέντος (81′ Τερκί).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας (78′ Βέρντε), Κρίστιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάγια (86′ Σιμόες), Ολιβέιρα (93′ Γιακουμάκης).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button