Η “MAKRO” ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ιστορική η χθεσινή ημέρα για το Ξανθιώτικο μπάσκετ. Ανακοινώθηκε η οικονομική συμφωνία του Συλλόγου Μπάσκετ “ΞΑΝΘΗ Α.Σ” με την εταιρεία “ΜΑΚΡΟ” η οποία θα είναι χορηγός της ομάδας για τα επόμενα 3 χρόνια και πλέον η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία θα ονομάζεται “ΜΑΚΡΟ ΞΑΝΘΗ”.

      Ιστορική η χθεσινή ημέρα για το Ξανθιώτικο μπάσκετ. Ανακοινώθηκε η οικονομική συμφωνία του Συλλόγου Μπάσκετ “ΞΑΝΘΗ Α.Σ” με την εταιρεία “ΜΑΚΡΟ” η οποία θα είναι χορηγός της ομάδας  για τα επόμενα 3 χρόνια και πλέον η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία θα ονομάζεται “ΜΑΚΡΟ ΞΑΝΘΗ”.


       Στην αρχή της χθεσινής παρουσίασης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος. “Το οικονομικό είναι ο μεγάλος βραχνάς. Η ΜΑΚΡΟ καλύπτει ένα σημαντικό κομμάτι και βελτιώνει τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας” τόνισε και συνέχισε “Θα συντελέσει ώστε να δυναμώσουμε αυτή την ομάδα με στόχο να την πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα”.


       Εντύπωση έκανε ότι σε σχετική ερώτηση δεν θέλησε να αναφέρει το ποσό της οικονομικής συμφωνίας που έγινε.


     Για 3 χρόνια το λογότυπο της εταιρείας θα αναγράφεται στις φανέλες και στολές των αθλητών.


      Η ομάδα της πόλης μας αγωνίζεται με επιτυχία και σκληρά τα τελευταία χρόνια στην Α2 κατηγορία, αλλά με πολλά μειονεκτήματα. Κατέχει όμως μια περίοπτη θέση στον αγωνιστικό τομέα αλλά και εξωαγωνιστικό  τομέα(συμπεριφορά φιλάθλων και συμπεριφορά προς τρίτους). Παρά τις δυσκολίες είναι μια από τις αξιόπιστες ομάδες στο χώρο όσο αφορά τις υποχρεώσεις της.


       Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της εταιρείας ΜΑΚΡΟ κ. Μιχαηλίδης.


“Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει ιδρυθεί το 1999 με πρωτοβουλία του Νικολόπουλου. Είναι μια αναπτυσσόμενη ομάδα και εμείς φιλοδοξούμε να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Εύχομαι να έχει επιτυχίες” τόνισε.


 


        Η ΜΑΚΡΟ είναι μέλος του Γερμανικού Ομίλου METRO GROUP δραστηριοποιείται σε 30 χώρες.


Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1993, έχει 7 καταστήματα, απασχολούνται πάνω από 1.300 άτομα και το κατάστημα της Ξάνθης θα λειτουργήσει πριν τα Χριστούγεννα σε έκταση 4500 τ.μ στην επαρχιακή οδό Ξάνθης – Πετεινού, απέναντι από τη ΣΕΚΕ.


        Απευθύνεται σε εμπόρους και επαγγελματίες (τροφίμων, μίνι μάρκετ, περίπτερα, εστιατόρια, καντίνες, ξενοδοχεία). Είναι η πιο εξειδικευμένη εταιρεία στην Ελλάδα στο χώρο αυτό.


      Σε ερώτησή μας γιατί επιλέχθηκε η Ξάνθη ο κ. Μιχαηλίδης μας είπε:


“Επιλέχθηκε ως η πόλη που θέλαμε εμείς να δραστηριοποιηθούμε εμπορικά. Η θέση της είναι προνομοιακή. Η ανάπτυξή της είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Και μπορεί να παίξει το ρόλο του διαμετακομιστικού κέντρου στην περιοχή της Θράκης.


Θέλουμε να αναδείξουμε τον αθλητικό χαρακτήρα της πόλης”


 


 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5.30


ΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟ


 


Για το Κύπελλο Ελλάδας, η Ξάνθη μετά την πρόκριση επί των ομάδων Ηρακλή, Δούκα, Λαυρίου, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο και ώρα 17.30 στο “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ” την ομάδα του Ρεθύμνου. Αν κερδίσει θα υποδεχτεί στις 3/10 την νικήτρια ομάδα του αγώνα Κολοσσού Ρόδου – ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button