Εκλογές

 Η Μπανά Ζωή υποψήφια βουλευτής στο Νομό Ξάνθης με την Εθνική Δημιουργία

Η Μπανά Ζωή υποψήφια βουλευτής στο Νομό Ξάνθης με την Εθνική Δημιουργία των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη

Η Ζωή Μπανά είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας), Διπλωματούχος Μηχανικός Αυτοκινήτων και συστημάτων υγραερίου για αυτοκίνηση.

Από το 2006 είναι αυτοαπασχολούμενη Μηχανολόγος Μηχανικός, συμμετείχε στο τμήμα ελέγχου δικτύων διανομής της ΔΕΗ, ενώ σήμερα εργάζεται σε ολοκληρωμένη μονάδα συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων για την επίβλεψη διασκευών οχημάτων σε υγραεριοκίνητα, και ως Τεχνικός Ασφαλείας σε διάφορες εταιρείες.

Η Ζωή Μπανά είναι μέλος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ από το 2019 και επέλεξε την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για τους εξής λόγους:

“Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ένα κόμμα με συγκεκριμένο πρόγραμμα (αυτό από μόνο του το καθιστά μοναδικό), το οποίο έχει βασιστεί σε μετρήσιμα μεγέθη και πραγματικά στοιχεία και όχι σε υποθετικέςαερολογίες.

Είναι το μοναδικό κόμμα που τολμά και εναντιώνεται στον κρατισμό, πολιτική που πρεσβεύουν όλα τα άλλα κόμματα και ευθύνεται για το τραγικά χαμηλό επίπεδο, σε όλους τους τομείς, στο οποίο βρίσκεται ηΕλλάδα αυτήν τη στιγμή.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ αποτελείται από μέλη που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, είναι όμως άνθρωποι που έχουν εργαστεί, αγαπούν τη δημιουργία και την παραγωγικότητα, είτε ανήκουν στο Δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button