Η ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ

Συνδημότες & συνδημότισσες,

το όνομα μας δηλώνει το επίκεντρο της νέας φιλοσοφίας μας για τον Δήμο. Την πλήρη εκμετάλλευση και προώθηση του παγκοσμίου πολιτιστικού και ιστορικού πλούτου του δήμο μας που είναι ανεκμετάλλευτος εδώ και χρόνια από τους εκάστοτε τοπικούς άρχοντες του Δήμου Αβδήρων.

Συνδημότες & συνδημότισσες,

το όνομα μας δηλώνει το επίκεντρο της νέας φιλοσοφίας μας για τον Δήμο. Την πλήρη εκμετάλλευση και προώθηση του παγκοσμίου πολιτιστικού και ιστορικού πλούτου του δήμο μας που είναι ανεκμετάλλευτος εδώ και χρόνια από τους εκάστοτε τοπικούς άρχοντες του Δήμου Αβδήρων.

Δεν δηλώνουμε ανεξάρτητοι, το νέο προϊόν του πολίτικου «μπαξέ» αυτών των εκλογών και κομματικοποιημένοι είμαστε και κυρίως πολιτικοποιημένοι. Δεν αποτασσόμαστε την πολιτική μας ιστορία και διαδρομή. Δεν κοροϊδεύουμε, ούτε κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Είμαστε πολυσυλλεκτικοί από πολλά κόμματα και πολιτικές απόψεις αλλά πάνω από όλα είμαστε ενεργοί πολίτες του Δήμου Αβδήρων.

Δεν ήρθαμε σαν κομήτες, έχουμε ενασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά, δεν είμαστε ούτε επαγγελματίες πολιτικοί, ούτε κομματικά στελέχη, ούτε ανεπάγγελτοι και κυρίως έχουμε ένσημα και διαδρομή σε όλους τους επαγγελματικούς στίβους της ζωής και σε όλα τα φάσματα της κοινωνίας.

Επιζητούμε και στοχεύουμε για έναν δήμο αυτοχρηματοδοτούμενο, χωρίς την ανάγκη του κρατικού κορβανά, έναν δήμο που δεν θα χαθεί ούτε ευρώ από ότι του αναλογεί από το νέο ΕΣΠΑ. Έναν δήμο οπού ο πολιτισμός, η τουριστική εκμετάλλευση της αστείρευτης ομορφιάς του αλλά και ο εκσυγχρονισμός του πρωτογενούς του τομέα, μέσα από τα φυσικά εργαλεία του δήμου, γεωθερμία, είναι πρωταρχικοί μας στόχοι.

Στοχεύουμε σε έναν δήμο, χωρίς μη παραδοτέα κλειστά γυμναστήρια, χωρίς μηδενική σε επισκεψιμότητα μουσεία, χωρίς οσμές σκανδάλων, χωρίς ρουσφετολογικές συναλλαγές, χωρίς υποτέλεια και ιδιοτέλεια και εν κατακλείδι, χωρίς εκείνα τα στοιχειά που οδήγησαν και τον δήμο μας αλλά και όλη την ελληνική κοινωνία στην σημερινή της κατάσταση.

Στοχεύουμε στα αυτονόητα, στην ορθή οδοποιία, πεζοδρόμηση, σήμανση, καθαριότητα, ύδρευση και αποχέτευση όλων των οικισμών του δήμο μας. Στοχεύουμε στον εκσυγχρονισμό όλων των ποδοσφαιρικών γηπέδων, γιατί για εμάς πολιτισμός, χωρίς ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό του αθλητισμού δεν υφίσταστε. Στοχεύουμε εν κατακλείδι σε όλα αυτά που επιζητά ένα δημότης από τον δήμο του. Τα αυτονόητα.

Είμαστε οι ενεργοί πολίτες της Δημοκρίτειας Κίνησης, είμαστε δημότες του δήμου που ανακαλύφθηκε η θεωρία του άτομου, θεμέλιο της πυρηνικής φυσικής και όμως ζούμε σε ένα δήμο παλαιολιθικών δομών και αντιλήψεων και παλαιοκομματισμού. Εμείς δεν περιμένουμε να πάρουμε τη κεντρική γραμμή του κόμματος για να ασχοληθούμε με τον Δήμο μας, επειδή μας το υπόδειξε κάποιος κομματάρχης. Εμείς Πιστεύουμε στα Πρόσωπα, στην Ξάνθη, στον Δήμο Αβδήρων, σε Εσάς και το διαπράττουμε εδώ και καιρό.

Εμείς θέλουμε την Βιστωνίδα πανελλαδικά γνωστή για τις ομορφιές τις και όχι για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Εμείς θέλουμε να γίνουν τα αυτονόητα στο τόπο μας, εσείς;

Σύντομα θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου με παρουσίαση των έργων που συνθέτουν το όραμα μας για τον Δήμο και τις πρώτες παρουσιάσεις των υποψήφιων μας.

Επικεφαλής Δημοκρίτειας Κίνησης.

            κ. Κώστας Αντωνιάδης Πολ. Μηχανικός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button