Αγώνας Σπόρ

32o Κύπελλο Boulber Αγωνιστικής Αναρρίχησης “Αθ. Λευκαδίτη”

Ένα πολύ ενδιαφέρον αγωνιστικό διήμερο στον φιλόξενο χώρο του γυμναστηρίου Verticalzone στην Κοζάνη, μια διοργάνωση με πολύ ωραίες χαράξεις προβλημάτων που απόλαυσαν τόσο οι αθλητές όσο και οι θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα των αγωνιστικών κατηγοριών.

Συμμετείχαμε με έξι αθλητές, σε τέσσερις κατηγορίες, δύο αθλήτριες την Παλτατσίδου Ζωή και την Βαλσαμίδη Δανάη που ανέβηκαν στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 2η  θέση.

Στο βάθρο επίσης ανέβηκε ο αθλητής Βαλσαμίδης Ιάσωνας με το  χάλκινο μετάλιο. Ο Μπέρτος Βασίλειος κατέλαβε την 4η θέση στην ίδια κατηγορία. Οι μικρότεροι αθλητές μας Ακριτίδης Θεόδωρος και Τσιγγενόπουλος Ιωάννης τερμάτισαν 10ος και 12ος αντίστοιχα.

Μεγάλος απών ήταν, ο πιο μεγάλος αθλητής μας,  ο Βαλσαμίδης Ματθαίος που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω υποχρεώσεων επαγγελματικών.

Οι αθλητές μας για άλλη μια φορά απόδειξαν πόσο σημαντικό είναι το ήθος και ότι το μόνο που έχεις να ανταγωνίζεσαι είναι ο ίδιος σου ο εαυτός, οι αδυναμίες σου, που πρέπει να ξεπεράσεις, για να βελτιωθείς.

Οι Αθλητριες/τές του ΕΟΣ Ξάνθης, Παλτατσίδου Ζωή, Βαλσαμίδη Δανάη και Βαλσαμίδης Ματθαίος, βραβεύτηκαν απο την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης, για την απόδοσή τους και την καλή τους παρουσία ως καλύτεροι αθλητές στην κατηγορία τους κατά την περσινή αθλητική περίοδο.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σε αυτούς τους αθλητές και τους υποστηρίζουν.

Η ομάδα της αγωνιστικής αναρρίχησης θα συνεχίσει  την αγωνιστική της παρουσία το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μάρτη, στον ίδιο χώρο με τις προαγωνιστικές κατηγορίες.

Επιτροπή αγωνιστικής αναρρίχησης του ΕΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button