Είναι πολλά τα λεφτά Αρη

Οργιάζουν κυριοκεκτικά και μεταφορά τα πενταψήφια τηλέφωνα των ιδιωτικών καναλιών, με κόστος κλήσης 2,46 έως 3,18 ευρώ με ΦΠΑ και με κέρδος ένα κινητό τηλέφωνο ή μία ταμπλέτα, με τη διαδικασία “ο γρηγορότερος κερδίζει”.

Τα παρεχόμενο προϊόντα, τα κέρδη των τηλεθεατών που κάνουν το λάθος τηλεφωνώντας να χρεωθούν το ανάλογο ποσό δίνονται δωρεάν στα ΜΜΕ(;)

Και ποια αρχή είναι επιφορτισμένη για τα πόσα τηλεφωνήματα γίνονται και αν ο ΦΠΑ αποδίδεται στα κρατικά ταμεία;

Οργιάζουν κυριοκεκτικά και μεταφορά τα πενταψήφια τηλέφωνα των ιδιωτικών καναλιών, με κόστος κλήσης 2,46 έως 3,18 ευρώ με ΦΠΑ και με κέρδος ένα κινητό τηλέφωνο ή μία ταμπλέτα, με τη διαδικασία “ο γρηγορότερος κερδίζει”.

Τα παρεχόμενο προϊόντα, τα κέρδη των τηλεθεατών που κάνουν το λάθος τηλεφωνώντας να χρεωθούν το ανάλογο ποσό δίνονται δωρεάν στα ΜΜΕ(;)

Και ποια αρχή είναι επιφορτισμένη για τα πόσα τηλεφωνήματα γίνονται και αν ο ΦΠΑ αποδίδεται στα κρατικά ταμεία;

Πρέπει να είναι πολλά τα λεφτά που διακινούνται και είναι φανερό από την προσπάθεια που καταβάλλεται από τους παρουσιαστές των εκπομπών.

Θεωρώ άκρως υποκριτικό να πιστεύει κανείς (και οι ίδιοι οι παρουσιαστές), ότι, ενδιαφέρονται για τη δική μας καλύτερη ποιότητα ζωής και όχι αποκλειστικά και μόνο, ίσως, για την αύξηση των κερδών του δικού τους μέσου.

Είναι πολλά τα λεφτά Αρη, θα επαναλάμβανε και σήμερα ο Σπύρος Καλογήρου στο Νίκο Κούρκουλο στη γνωστή ελληνική ταινία “Λόλα”.

 

Οσο αντικειμενικός και να είναι ο καθένας μας δεν είναι δυνατόν να μην αντιληφθεί τη “χαιρεκακία” κάποιων συστημικών ΜΜΕ όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πιέζεται ασφυκτικά από τους Γερμανούς ευρωπαίους εταίρους.

Ότι ανθελληνικό γράφεται και λέγεται προβάλλεται εντονότατα “με απώτερο σκοπό” ίσως τη δημιουργία κυβερνητικού προβλήματος στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Οι προεκλογικές και μετεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνηση για εξεταστική επιτροπή για την είσοδο της χώρας μας στα μνημόνια, ο αγώνας που ξεκίνησε για τη φοροδιαφυγή, τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, τις τριγωνικές συναλλαγές, τη δημοπράτηση των συχνοτήτων των ΜΜΕ, για τα οικονομικά προβλήματα του μεγάρου μουσικής, για τη ληστεία των εταιριών που λυμαίνονται τα διόδια των εθνικών δρόμων της χώρας, έχουν αναστατώσει κάποιους και έχουν χάσει τον ύπνο τους, αντιδρώντας εν θερμώ.

Το παιχνίδι θα χοντρύνει αν η γερμανική κυβέρνηση εκδώσει στη χώρα μας τον Μ. Χριστοφοράκο και αν μας δώσει η γερμανική δικαιοσύνη τις απολογίες των εμπλεκομένων στην υπόθεση Siemens.

Κάποιοι λόγω των μιζών δε θα βρουν λαγούμι να κρυφτούν…

 

Από το 2010 που ο Γιώργος Παπανδρέου από το ακρητικό νησί μας, το Καστελόριζο, έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο μέχρι και σήμερα, οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά έχουν προβεί σε δανεισμούς από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ πάνω από 150 δις ευρώ, ώστε να πληρώνονται οι εσωτερικές και εξωτερικές υποχρεώσεις της χώρας μας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπερκάλυψαν και το ποσό των 15 δις ευρώ για την έκδοση ελληνικών έντοκων γραμματίων.

Σφράγισαν κυριολεκτικά όλες τις πιθανές πηγές χρηματοδότησης της χώρας και κατηγορούν την κυβέρνηση, ότι, η χρεοκοπία, το πιστωτικό γεγονός είναι προ των πυλών.

Αυτοί που οδήγησαν τη χώρα σε οικονομική ασφυξία, τοποθέτησαν θηλιά στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας και έφεραν σε πλήρη απόγνωση εργαζόμενους, συνταξιούχους επιχειρούν, χωρίς αποτέλεσμα, να γίνουν τιμητές και από θύτες, θύματα.

Λίγος σεβασμός και πολύ αυτοκριτική κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλε δε βλέπτουν… κάνουν καλό στην υγεία σας και στη χώρα γενικότερα.

 

Τι επιθυμούν οι ευρωπαίοι από τη χώρα μας;

Τι επιζητούν, πιέζοντας ασφυκτικά την ελληνική κυβέρνηση να κερδίσουν;

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη για μεταρρυθμίσεις και ιδιωτικοποιήσεις;

Η χώρα μας πρέπει άμεσα να ξεκινήσει τις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα, στη δικαιοσύνη, στη δημόσια διοίκηση, στην υγεία, στην παιδεία, στους ΟΤΑ.

Οι ξένοι επιμένουν στις ιδιωτικοποιήσεις – πωλήσεις των ασημικών της χώρας μας. Τα δίκτυα της της ΔΕΗ, τα 12 αεροδρόμια της χώρας, η ΕΥΔΑΠ, το ελληνικά και τα κρατικά φιλέτα, είναι πόλος έλξης των ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, που λιμνάζουν, παραμένοντας αδιάθετα, αναξιοποίητα, χωρίς να φέρνουν κέρδη.

Γιατί δε ζητούν άδεια κατασκευής νέων αεροδρομίων, νέων εργοστασίων παραγωγής ενέργειας, ύδρευσης, όπως έγινε με την κινητή τηλεφωνία, ώστε λόγω του ανταγωνισμού να μειωθούν οι τιμές των παρεχομένων υπηρεσιών και αγαθών;

Η πώληση, δυστυχώς, των αεροδρομίων, της ενέργειας και του νερού θα έχει δυσμενείς εκπτώσεις βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα για τη χώρα μας, αν το ελληνικό δημόσιο πουλήσει το 100% των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας.

 

Μετά την κατάληψη της Νομικής, των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, οι αντιεξουσιαστές “κατέλαβαν” και το ραδιοφωνικό σταθμό “στο κόκκινο”  και έπεται συνέχεια…

Η αστυνομία δεν παρεμβαίνει, παρακολουθεί αδιάφορη τα τεκταινόμενα.

Αν έχουμε κατάληψη του άγνωστου στρατιώτη ή του ελληνικού κοινοβουλίου ποια θα είναι η στάση του υπουργού δημόσιας τάξης και της ελληνικής αστυνομίας;

Ως πότε οι αντιεξουσιαστές καταληψίες θα φεύγουν ανενόχλητοι και υπό το άγρυπτο μάτι και την “προστασία” της αστυνομίας;

Ο μεγάλος Αλμπερτ Αϊνστάϊν είχε πει: “δύο πράγματα δεν έχουν όρια: το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Για το πρώτο όμως, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος”…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button