Εικόνες από το παρελθόν στην Ροδόπη.. Κάθε φορά που βρέχει κόβονται οι συγκοινωνίες! Αυτή την ανάπτυξη έχουν ως πρότυπο;

Συμβαίνει συνεχώς, όπως και τις τελευταίες ημέρες:

 

Συμβαίνει συνεχώς, όπως και τις τελευταίες ημέρες:

 

«Κλειστή εδώ και 2 ημέρες είναι η ισόπεδη διάβαση “ιρλανδικού τύπου” στον χείμαρρο Βοζβόζη, βορείως της Κομοτηνής αφού η έντονη βροχόπτωση και χιονόπτωση στα ορεινά είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της στάθμης του νερού… Δεκάδες από αυτές υπάρχουν σε όλη την περιοχή και χρησιμοποιούνται χειμώνα – καλοκαίρι από τους διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι περνούν κάθε φορά μέσα από τα νερά των ποταμών. Η κυκλοφορία διακόπτεται μόνο σε περίπτωση που αυξηθεί η στάθμη του νερού ή όταν αυτό γίνει ορμητικό, οπότε και η διάβαση μέσω “ιρλανδικού τύπου” διάβασης καθίσταται επικίνδυνη (http://rodopinews.gr/40968).»

 

Εικόνες και καταστάσεις από το μακρινό παρελθόν, με ευθύνη κάποιων που θέλουν να δείχνουν, δήθεν, το μέλλον! Ποιο μέλλον κ. Γιαννακίδη; Τραγικές καταστάσεις, θυμίζουν «παλιές καλές εποχές», με τους πολίτες να κινδυνεύουν, να αποκόπτονται από τα σπίτια τους, να ταλαιπωρούνται αφάνταστα, πέραν των σοβαρών ατυχημάτων που γίνονται. Τα σχόλια περιττεύουν, όπως και τα πράγματα έτσι ήταν, έτσι μένουν…..

 

«Οι πολίτες είναι οργισμένοι από την κατάσταση. Αυτή την ανάπτυξη έχει ως πρότυπο κ.Γιαννακίδης και οι πέριξ αυτού που επί 10ετίες «δουλεύουν» για την Ροδόπη;» σχολίασε ο Γιώργος Παυλίδης.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button