Πέντε φιλικά στην Ολλανδία

Πέντε φιλικές αναμετρήσεις θα δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, η Ξάνθη. Σε μία εξ αυτών θα αντιμετωπίσει και μια Τούρκικη ομάδα την Ανκαράσπορ που εκείνη την χρονική περίοδο θα πραγματοποιεί την προετοιμασία της στην ίδια περιοχή.

Πέντε φιλικές αναμετρήσεις θα δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, η Ξάνθη.


Σε μία εξ αυτών θα αντιμετωπίσει και μια Τούρκικη ομάδα την Ανκαράσπορ που εκείνη την χρονική περίοδο θα πραγματοποιεί την προετοιμασία της στην ίδια περιοχή.


Να σημειωθεί πως η ημερομηνία αναχώρησης για την Ολλανδία, άλλαξε και αντί για τις 7 Αυγούστου η ομάδα θα φύγει τρεις μέρες αργότερα. 



Τα φιλικά:


27.07.08 με την Ολλανδική Ουτρέχτη 


29.07.08 με την Ολλανδική Τσβόλε 


02.08.08 με την Τούρκικη Ανκαράσπορ 


05.08.08 με την Ολλανδική Χέρενφεν


 08.08.08 με την Ολλανδική Χέρκουλες 




Εξαλλοι με Γιουσούφ


Πυρ και μανία είναι στην Ξάνθη με τον Γιουσούφ Σιμσέκ.


Ο Τούρκος υπέγραψε στην Μπούρσασπορ, η οποία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στο Internet ανακοίνωσε τη μεταγραφή του.


Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της ακριτικής ομάδας υποστήριζαν ότι έχουν συμβόλαιο με τον παίκτη και ότι την 1η Ιουλίου θα ζητήσουν το διεθνές πιστοποιητικό της μεταγραφής του.


“Αν έχει υπογράψει σε δύο, τρεις ή τέσσερις ομάδες, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα” τόνιζε χθες χαρακτηριστικά υψηλόβαθμο στέλεχος της Skoda.


Οπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, αφού σε ανύποπτο χρόνο ο Τούρκος μέσος έχει υποστηρίξει ότι στην Ξάνθη έχει υπογράψει προσύμφωνο και όχι συμβόλαιο.



Κατά τα άλλα, το δρόμο της επιστροφής από τον ΑΣΚ Ολυμπιακό, όπου είχε δοθεί δανεικός, αναμένεται να πάρει ο Γεράσιμος Χαϊκάλης (δεξί χαφ). –


Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site www.footmercato.net, η γαλλική Λε Μαν θέλει να χτίσει γήπεδο και έχει ως πρότυπο τις έδρες του Αμβούργου, της Αϊντχόφεν, της Αρσεναλ και το γήπεδο της Ξάνθης στα Πηγάδια.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button