Οι πρόσκοποι έκοψαν την πίτα τους

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτα των Προσκόπων της Εφορείας Περιοχής Προσκόπων Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτα των Προσκόπων της Εφορείας Περιοχής Προσκόπων Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης κ. Πούλιος, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης κ. Ανταμπούφης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ.Τσέπελης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΞ κ.Μωραίτης,Πρόεδροι Συλλόγων, αντιπροσωπεία του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ο Έφορος Περιοχής ΑΜΘ κ.Καβούκης, οι Περιφερειακοί Έφοροι των Νομών Έβρου κ.Μεταξούδης, Ροδόπης κ.Παπακωνσταντίνου, Ξάνθης κ. Στόικος, Καβάλας κ. Μεγγίδης, και Δράμας κ.Γρηγοριάδης, Μέλη των Επιτροπών Κοινονικής Συμπαράστασης, γονείς Προσκόπων και Παλαιοί Πρόσκοποι.

            Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Άνθιμος ευλόγησε την πίτα των Προσκόπων και των Παλαιών Προσκόπων. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Εφόρου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης και η κοπή της πίτας του ενεργού Προσκοπισμού από τον κ.Καβούκη και των Παλαιών Προσκόπων από τον Πρόεδρος της Ενώσεως κ.Φωτιάδη. Στη συνέχεια με προβολή φωτογραφιών έγινε ο απολογισμός δράσεων του 2013 της Περιοχής ΑΜΘ.

            Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν οι απονομές του Μεταλλίου Μακράς Ευδόκιμου Υπηρεσίας  από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στους Βαθμοφόρους κ. Σωτήριο Στόικο, κ. Δημήτριο Ναλμπάντη και κ. Δημήτριο Ανθόπουλο και του Μεταλλίου Ευδόκιμου Υπηρεσίας στους Βαθμοφόρους κ. Φανή Καραλούδα, κ. Πετρινή Χατζηευφραιμίδου, κ. Τσίγγα Κλαίρη, κ.Σοφία Γούναρη και την κ. Τσίγγα Χαρά.

             Ακολούθησε μικρή δεξίωση όπου Παλαιοί και  Ενεργοί Πρόσκοποι αντάλλαξαν ευχές ενώ στον τυχερό της πίτας κ. Μπρίκα δόθηκε αναμνηστική πλακέτα ως ενθύμιο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button