Οικογενειακό διπλό

Εκτός από την καθημερινή “πράξη” στις προπονήσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ χρειάζεται και η “εφαρμογή”. Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του, το απόγευμα της Τετάρτης είχαν την ευκαιρία να δουν τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο. Η ξανθιώτικη επαγγελματική ομάδα μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους της αντιμετώπισε την ομάδα Κ-20.

Εκτός από την καθημερινή “πράξη” στις προπονήσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ χρειάζεται και η “εφαρμογή”. Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του, το απόγευμα της Τετάρτης είχαν την ευκαιρία να δουν τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο. Η ξανθιώτικη επαγγελματική ομάδα μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους της αντιμετώπισε την ομάδα Κ-20. Στο πρώτο ημίχρονο το 1-0 σημείωσε ο Αντώνης Ράνος ενώ ακολούθησαν δύο γκολ του Παντελή Καπετάνου για να λήξει το α’ μέρος με 3-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Καρίμ Σολτάνι διαμόρφωσε το τελικό 4-0 ενώ νωρίτερα ο Λισγάρας είχε δοκάρι με κεφαλιά.

Ο Σάκης Τσιώλης στην 11άδα του α’ μέρους επέλεξε τους: Γκαραβέλη, Μπαξεβανίδη, Πασχαλάκη, Καρυπίδη, Λισγάρα, Παπαστεριανό, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Ράνο, Καπετάνο, Λουσέρο ενώ στην 11άδα του β’ μέρους τους: Γκαραβέλη, Κολλαρά, Τσαμούρη, Γούτα, Μπέρτο, Σολτάνι, Ολιβέιρα, Μπαρέττα, Νάκα, Ορφανίδη Π., Κάλβο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button