Η αποστολή

Το Σάββατο το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Ράινερ Μάουρερ και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες σε θέματα της τακτικής ενώ στο τελευταίο κομμάτι της σημερινής προπόνησης ασχολήθηκαν με τις στατικές φάσεις.

Το Σάββατο το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Ράινερ Μάουρερ και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες σε θέματα της τακτικής ενώ στο τελευταίο κομμάτι της σημερινής προπόνησης ασχολήθηκαν με τις στατικές φάσεις. Μετά το πέρας των ασκήσεων ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε τα 18 ονόματα της αποστολής τα οποία είναι τα παρακάτω: Τσέμα, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Χοσέμι, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Μάνταλος, Μαρίν, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολάρι, Σολτάνι, Ράνος.

Δανεικός ο Κούτεβ

Μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου ο Βούλγαρος επιθετικός μέσος της SKODA ΞΑΝΘΗ Ντανιέλ Κούτεβ, θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Νέστου Χρυσούπολης με την μορφή δανεισμού.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button