Ελλάδα

Συμμετοχή του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης στην 30η επετειακή έκθεση AGROTICA

Το Δημοκρίτειο  Πανεπιστήμιο Θράκης συμμετέχει στην  30η επετειακή έκθεση Agrotica, που φέτος θα πραγματοποιηθεί  το χρονικό διάστημα 1 με 4 Φεβρουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στην Θεσσαλονίκη.

Το περίπτερο του ΔΠΘ βρίσκεται στον 2ο όροφο -pavilion 2 όπου θα παρουσιάσει στο κοινό αποτελέσματα ερευνητικών προγραμμάτων και δράσεις που σχετίζονται με τον ευρύτερο  αγροτικό τομέα.

Ναυαρχίδα της φετινή συμμετοχής αποτελεί το πρόγραμμα EDIH #DigiAgriFood, που αποτελεί τον πρώτο Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας   στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα,  με επικεφαλής εταίρο το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης,  το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης  διοργανώνει την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00-16:00 ημερίδα, στην αίθουσα B’ του Συνεδριακού κέντρου Νικόλαος Γερμανός, όπου θα παρουσιαστούν οι διαθέσιμες υπηρεσίες και οι περιπτώσεις ωφελούμενων του προγράμματος.

Για την ελεύθερη είσοδό σας στην έκθεση, πραγματοποιήστε ηλεκτρονική εγγραφή  ακολουθώντας  το σύνδεσμο  https://services.helexpo.gr/agrotica2024reg/

 Από την Πρυτανεία

Κομοτηνή 29. 01.2024 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button